12 Ιουλίου 2012

Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Στην Λιθουανία βρίσκεται η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Νικολαΐδου Κατερίνα, όπου δίνει τη μάχη για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας  Νέων από τις 12 ως τις 15 Ιουλίου.


Η Νικολαΐδου (τρίτη  Παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων το 2010) αγωνίζεται στο διπλό σκιφ νέων γυναικών μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, που πέρυσι  στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Νέων Γυναικών είχε φέρει την έβδομη θέση, στοχεύει φέτος να περάσει στα έξι κορυφαία πληρώματα του τελικού. Οι βασικές αντίπαλοι που θα έχει να αντιμετωπίσει  στην προσπάθειά της για διάκριση είναι τα πληρώματα της Γερμανίας, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.  
Αισιόδοξος δηλώνει ο προπονητής κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γιώργος Μπικογιάννης και προσθέτει «η φετινή προετοιμασία της Κατερίνας κύλισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Φέτος, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία της, πιστεύω ότι διεκδικεί με αξιώσεις να αγωνιστεί στον τελικό του διπλού σκιφ, με στόχο ένα μετάλλιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !