30 Ιουλίου 2012

Κατερίνη: Συνεχίζονται τα μαθήματα ζωγραφικής και κατασκευής κοσμημάτων




Σε εργαστήριο ζωγραφικής και κατασκευής κοσμημάτων μετατρέπεται κάθε Σάββατο η Αστική Σχολή Κατερίνης. Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, μέσα από μια σειρά δωρεάν μαθημάτων, δίνει αυτό το καλοκαίρι στους δημότες, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την τέχνη της ζωγραφικής και της κατασκευής κοσμημάτων, δημιουργώντας  δύο εργαστήρια τέχνης.


Στα εν λόγω εργαστήρια,  παραδίδονται μαθήματα σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών και ενήλικους. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Μυράντα Παπά, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π.
Στα τμήματα ζωγραφικής  διδάσκει η κα Έλενα Μανουσαρίδου, φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ στα τμήματα κατασκευής κοσμημάτων ο κ. Γιάννης Κοσμάς, αργυροχρυσοχόος ,σχεδιαστής και κατασκευαστής κοσμημάτων, οι οποίοι αξίζει να τονιστεί ότι συμμετέχουν εθελοντικά.

Στόχος της προσπάθειας είναι όχι μόνο να ενισχυθεί η ενεργός συμμετοχή των πολιτών με αναζητήσεις που δίνουν διέξοδο στην καθημερινότητα, αλλά και η αισθητική παιδεία, που λείπει τόσο από την καθημερινότητά μας.
Η λειτουργία των δύο εργαστηρίων που  ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου,  θα διαρκέσει έως τα τέλη Αυγούστου, ενώ τα μαθήματα παραδίδονται κάθε                                                                                      Σάββατο  10:00- 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !