31 Ιουλίου 2012

503 Νέες προσλήψεις στο νομό Πέλλας


Εγκρίθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) η διαδικασία για την πρόσληψη, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πεντακοσίων τριών (503) ατόμων στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Η δημοσιοποίηση της προκήρυξης θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Ανάσα και Ζωή στην Πέλλα». Αφορά τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, μέσω της πρόσληψης 503 ωφελουμένων στους επόμενους, συμπράττοντες, φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, Δήμος Αλμωπίας, Δήμος Έδεσσας, Δήμος Πέλλας, Δήμος Σκύδρας, ΚΕΚΑΠΠΑ, ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π, Δ.Ε.Υ.Α.Π, Δ.Ε.Υ.Α.Σ, Δ.Η.Κ.Ε.Σ, ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε, Δ.Ε.Υ.Α.Ε, ¨ΕΥ ΖΗΝ¨, ΔΗΚΕΑ, Δ.Ε.Υ.Α.Α, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Οι ωφελούμενοι της πράξης θα πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:
·       να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
·       να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).

Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Στις εγκαταστάσεις των φορέων που συμμετέχουν στην σύμπραξη, υπάρχει διαθέσιμο το υλικό της προκήρυξης. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν επίσης, τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚOινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:  α) στα γραφεία της «Ανάσσα και Ζωή στην Πέλλα» -Σακελλαροπούλου 14, Έδεσσα β) στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Πέλλας (www.anpe.gr)· γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr)· και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτηση του έναν ή περισσότερους κωδικούς θέσεων για μια ή περισσότερες ειδικότητες της ίδιας ή διαφορετικής κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση προσόντα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Δημοσιοποιείται άμεσα η προκήρυξη για την πρόσληψη των 503 ατόμων που θα απασχοληθούν σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στους ιστοτόπους της Αναπτυξιακής, του Υπουργείου, του ΑΣΕΠ αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η προκήρυξη θα είναι διαθέσιμη επίσης από τους Φορείς που συμμετέχουν στην σύμπραξη «Ανάσα και Ζωή στην Πέλλα». Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και τον έλεγχο του ΑΣΕΠ που ενέκρινε και το περιεχόμενο της δημοσιοποίησης. Οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας αφορούν ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων που μπορούν να απασχοληθούν στα προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !