20 Ιουλίου 2012

1ο Αντάμωμα Κουντουριανών Πιερίας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας "ΠΙΕΡΕΣ " ,προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν στο πρώτο διήμερο αντάμωμα Κουντουριανών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012.


Αυτό το Αντάμωμα προσπαθούμε να οργανώσουμε για πρώτη φορά, το Δ Σ του Συλλόγου σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους και φίλους του χωριού μας. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γιατί ,αυτή μας την προσπάθεια την στηρίζει ο Δήμος Δίου Ολύμπου .
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής !!!
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε σ' αυτό το κάλεσμά μας , διότι η παρουσία όλων σας θα τιμήσει ιδιαίτερα το χωριό μας!
Η λαχταρά ,η στήριξη και η προσμονή όλων των συγχωριανών και των φίλων για την πραγματοποίηση αυτού του ανταμώματος μας έχει γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση . Όλοι μας ανυπομονούμε να βρεθούμε μαζί … να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε τα παλιά!



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ

• Σάββατο 18 Αυγούστου :

το απόγευμα στις 20:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Κονταριώτισσας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και χαιρετισμοί από τους επίσημους προσκεκλημένους .Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας . Η βραδιά τελειώνει με παραδοσιακό γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.

• Κυριακή 19 Αυγούστου :

το πρωί της Κυριακής 19 Αυγούστου 2012 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας θα χορέψουν τοπικούς χορούς.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΝ :


Τραγούδι: Τουρνάς Παναγιώτης
Κλαρίνο: Μπόρας Παναγιώτης , Δημήτρης Χρυσόπουλος
Βιολί : Πούλιος Γιάννης
Λαούτο : Σιδηρόπουλος Νίκος
Κρουστά : Γιάννης Γκραίκος
Ποντιακή Λύρα: Τουρνάς Παναγιώτης


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !