10 Ιουνίου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης στην πρώτη τετραετία του Πιερικού/Αρχέλαου




Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την χρυσή ένωση των δύο Ιστορικών σωματείων του Πιερικού μπάσκετ, του Πιερικού και του Αρχέλαου.
Οι δύο ομάδες έδωσαν με την ένωσή τους ένα νέο και πιο δυναμικό στίγμα στον Ελληνικό μπασκετικό χάρτη και κλήθηκαν να δώσουν την απάντησή τους στις προκλήσεις και τα οράματα της σύγχρονης Πιερικής κοινωνίας.



Το Πιερικό μπάσκετ γιορτάζει την πρώτη του τετραετία, όχι μόνο ενωμένο, δυνατό, αλλά με όραμα και προοπτική.
 Η άοκνη προσπάθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών, που με την αγωνιστικότητά τους έδωσαν και δίνουν τα εχέγγυα για ένα ασφαλές μέλλον, ο Πιερικός/Αρχέλαος διαγεί τον δύσβατο μεν αλλά λαμπρό δρόμο της μόνιμης καταξίωσής του.
Η παρουσία του Πιερικού/Αρχέλαου για δύο συνεχόμενες χρονιές στη Α2 έδωσε την ευκαιρία στους πολυπληθείς οπαδούς της ομάδας να εμπεδώσουν το ένα και πραγματικό γεγονός, ότι η ομάδα ίνδαλμα της Πιερίας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί κι όχι να παλεύει για την ύπαρξή της.
Γι αυτό λοιπόν επικροτούμε και συντασσόμαστε με το όραμα όλων των συντελέστων την ομάδας που θέλουν και καταστήσουν τον Πιερικό/Αρχέλαο πρωταγωνιστή, στηριζόμενοι ως επί το πλείστον στα αετόπουλα που ξεπετάγονται από το σπλάχνα του Συλλόγου.


Η συμμετοχή των εφήβων στα τελικά του Ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να βρει την ομάδα μας ανέτοιμη μπροστά σ' αυτή την μοναδική ευκαιρία , αλλά ούτε και την τοπική μας κοινωνία ασυγκίνητη.
Η Ιστορία του μπασκετικού Πιερικού των δεκαετιών του '70 και του '80 μπορεί και πρέπει να δείξει τον σίγουρο δρόμο!
Βροντοφωνάζουμε το σύνθημα της νέας ομάδας: Μια ομάδα – Ένα όραμα – Μια πόλη ενωμένη
Οραματιζόμαστε το σύντομο πέρασμα από την Β' εθνική που θα μας οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην μεγάλη λεωφόρο του σύγχρονου Ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου ο Πιερικός/Αρχέλαος είναι ήδη πολιτιστικός και ηθικός κατακτητής, καρτερικά δε προσμένουμε και την αγωνιστική του κατάκτηση.
Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην περασμένη αλλά και στην νέα τετραετία του Πιερικού μπάσκετ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΕΡΙΚΕ/ΑΡΧΕΛΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !