13 Ιουνίου 2012

Απειλές από τον "Εύξεινο Πόντο Κοπανού Νάσουσας" ;;;;




Είχαμε την Εντύπωση ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι υπάρχουν για να αναδεικνύουν την πολιτιστική παράδοση του τόπου τους και όχι για να απειλούν...και μάλιστα χωρίς λόγο Δημοσιογράφους ! ! !

Σήμερα το πρωί, λάβαμε στο inbox μας στο fqcebook το εξής μήνυμα, από κάποιο ανώνυμο στέλεχος του  πολιτιστικού καταλόγου Εύξεινος Πόντος Κοπανού Νάουσας  "μπήκατε στον τοίχο μας χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας.απαιτούμε την άμεση έξοδό σας.είστε ανεπιθύμητοι".

Αν και δεν καταλάβαμε σε ποια δημοσίευση αναφερόντουσαν, θεωρούμε τουλάχιστον ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ το συγκεκριμένο Ανώνυμο μήνυμα, από έναν πολιτιστικό σύλλογο της Μακεδονίας. Έτσι συμπεριφέρεστε στα παιδιά που πληρώνουν χρήματα στο σύλλογό σας για να μάθουνε χορούς ; Μήπως εχ' ς ξεφύγει που λέει και η Τασούλα ;;;;

Με αυτό τον τρόπο και αυτή τη συμπεριφορά κάνετε ΚΑΚΟ όχι μόνο στο σύλλογό σας, ο οποίος θα δυσφημιστεί από εδώ και στο εξής σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στην πόλη σας την όμορφη Νάουσα...Η οποία δεν αξίζει να έχει τέοιους πολιτιστικούς συλλόγους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

PERIFEREIANEWS.COM



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !