4 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου Μουσικοχορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»




Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:30 στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας Πιερίας, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2011 – 2012.


Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών του Συλλόγου, παρουσίαση χορών από τον προσκεκλημένο Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας και αγώνες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου που πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική συνδρομή της Ποδηλατικής Ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων  καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κατερίνης κ. Λιακόπουλο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου,  τον εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου Καλλιθέας κ. Πολυχρόνη,  το συγγραφέα και συμπολίτη μας κ. Μπέγκο καθώς και όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα και τον Έφορο της Ποδηλατικής Ομάδα του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης κ. Μηλιώρη, για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δασκάλους μας για την πολύ όμορφη παρουσία όλων των τμημάτων.
Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/128370953841859/.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !