28 Ιουνίου 2012

Απολύτως Επιτυχημένη Χρονιά για την ΑΜΣ 25ης Μαρτίου !





Με τον καθιερωμένο αγώνα Μπαμπάδες – Παιδιά άνοιξε η φετινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των τμημάτων υποδομής του «ΑΜΣ 25η Μαρτίου» την Τετάρτη 27 Ιουνίου  το απόγευμα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Μπαμπάδων αναμετρήθηκε με το παιδικό τμήμα Γεννηθέντων 1997-98 ενώ στην επανάληψη με τα τμήματα (Προ παιδικό , Junior και  Προ Junior ). Η ευχαρίστηση , το γέλιο και ο ενθουσιασμός αναδείχθηκαν νικητές κατά την διάρκεια του αγώνα με τους συγγενείς και φίλους  των πρωταγωνιστών να χειροκροτούν αμφότερους τους  αγωνιζομένους.


Ακολούθησε η τελετή απονομής επαίνων  στους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη  την αγωνιστική περίοδο 2011-12 καθώς και η βράβευση των παιδιών που διακρίθηκαν στο σχολείο τους. Στην συνέχεια έγινε αναφορά στα πεπραγμένα την περασμένης αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα  υποδομής του ΑΜΣ 25ης Μαρτίου όπως :
·         Η συμμετοχή των όλων των τμημάτων της Ακαδημίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.
·         Δημιουργία Ημερολογίου για την ομάδα και τα τμήματά της.
·         Συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου ( Ακαδημία Κατερίνης 2006, ΓΑΣ Σβορώνου, Balkan Olympus Cup, 25ης Μαρτίου και Ακαδημία Γιώτσα). Σε αρκετά από αυτά τα τμήματά μας πρώτευσαν αγωνιζόμενα με ομάδες εντός και εκτός Πιερίας ακόμα και από το εξωτερικό (Radniski Serbia, Pandev Skopia, Dusanovac SerbiaKraguj Serbia).
·         Εκδρομή και φιλικούς αγώνες στην γειτονική Νάουσα (Ακαδημία Αργυρίου) συνοδευόμενοι από ευχάριστες στιγμές για τους συνοδούς γονείς.
·         Φιλικούς αγώνες με ομάδες της Πιερίας και όχι μόνο ( Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΟΚ 98 )
·         Επιτυχημένη  διοργάνωση του 3ου τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιωάννης Ψωμιάδης» με την βοήθεια του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας  και των Σαμαρειτών Κατερίνης του οποίους και ευχαριστούμε. Στο φετινό τουρνουά της Μαρτίου πήραν μέρος 16 ομάδες (Πιερικός, ΑΕ Ποντίων, Βατανιακός, ΓΑΣ Σβορώνου και άλλες) μεταξύ των οποίων 3 εκτός Πιερίας ( Ακαδημία Κωφίδη, ΠΑΟΚ Σταυρού και ΑΟ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ) με 50 Τμήματα και πάνω από 700 αθλητές). Προβολή του τουρνουά σε Τοπικά ΜΜΕ (εφημερίδες της Πιερίας , KATERINIPRESS, Ραδιόφωνο www.athlitikos.gr ) αλλά και με πανελλήνια εμβέλεια ( ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ,  http://perifereianews.com/ www.acadimies.gr ).  Αναγνώριση της σημασίας και του ρόλου του τουρνουά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.
·         Δημιουργία DVD με τις φωτογραφίες όλης της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 και τη δυνατότητα δωρεάν αντιγραφής από τους γονείς των παιδιών.
Στο τέλος του απολογισμού μιλώντας οι Προπονητές των τμημάτων υποδομής κκ Ευριπίδης Γκούμας και Ηλίας Μπαζάκος τόνισαν τη σημασία της συμμετοχής των γονέων στις εκδηλώσεις και τους αγώνες των παιδιών καθώς και της φιλοσοφίας του αθλητισμού που προηγείται σε σχέση με τον Πρωταθλητισμό. Στην Εκδήλωση παραβρέθηκε και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας κ. Τάσος Τσανούσας  η οποία ανέβηκε φέτος στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας  της ΕΠΣ Πιερίας. Η βραδιά έκλεισε με εκλεκτά εδέσματα από τον ψήστη της ομάδας μας κ. Μιχάλη. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της Ακαδημίας μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους στη διάρκεια της χρονιάς, να ευχηθούμε Καλό  καλοκαίρι στα παιδιά και καλή ξεκούραση στους γονείς τους.
Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !