16 Μαΐου 2012

Κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ η ΜΑΡΤΙΟΥ....Σούπερ Εμφάνιση !



Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι μεταξύ δύο σχεδόν ισοδύναμων ακαδημιών, η ομάδα της 25ης Μαρτίου στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στη δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ. Το ματς, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΠΘ στη Θέρμη είχε πολλές και ωραίες φάσεις με την Κατερινιώτικη ομάδα του Ηλία Μπαζάκου να στέκεται Αξιοπρεπέστατα απέναντι στο "φόβητρο" του Πάοκ και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.



Με τον τερματοφύλακα της Μαρτίου σε πολύ καλή ημέρα, Ηλία Σαραιλίδη, αλλά και όλους τους μικρούς παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας σε εκπληκτική ημέρα η ομάδα του Μπαζάκου κατάφερε να ηττηθεί μόνο με 3-1 με τουλάχιστον ένα γκολ αμφισβητούμενο όμως για τους γηπεδούχους. Το τέρμα για τη Μαρτίου σημείωσε ο Αγγέλου μετά από έξοχο συνδυασμό με τους συμπαίκτες του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ματς αυτό θα αποτελέσει προπομπό για τους νεαρούς παίκτες της Μαρτίου, οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια και η δουλειά που έχει καταβληθεί από τον 26χρονο κόουτς Ηλία Μπαζάκο ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά τις δυνατότητες του.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους παίκτες της κατερινιώτικης Ακαδημίας.

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !