22 Μαΐου 2012

Επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ σε Δημοτικά σχολεία





Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης και στη Μέριμνα Παιδιού
πραγματοποίησε η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από  μέλη της   Εθνικής   Ομάδας   βόλεϊ Ελλάδος Ανδρών,  εν όψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Λιγκ,  που θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2012,  με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.





Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας, Θάνος Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πελεκούδας και Γιώργος Πετρέας επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, το  11ο Δημοτικό  Σχολείο  Κατερίνης και τη Μέριμνα Παιδιού,  αποθεώθηκαν από τα παιδιά που τους επεφύλαξαν θερμή  υποδοχή με σημαίες, μπαλόνια και δικές τους ζωγραφιές.


Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας  αγκάλιασαν τους μικρούς μαθητές,  υπέγραψαν αυτόγραφα,  φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους για τη μεγάλη τους αγάπη το βόλεϊ,  επισημαίνοντάς τους  τα οφέλη του αθλητισμού και παροτρύνοντάς τους    να  ασχοληθούν με κάποιο άθλημα.


Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό  τους που γνώρισαν τα ινδάλματά τους, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους επικείμενους αγώνες και τους υποσχέθηκαν ότι θα παραβρεθούν στο γήπεδο προκειμένου να τους ενθαρρύνουν και από κοντά.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας του 2012 CEV EUROPEAN LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ, ανέλαβε τη σημερινή πρωτοβουλία σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης  του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά. Η Σοφία Μαυρίδου ανέφερε ότι αποτελεί τιμή και επιτυχία για την Πιερία η διεξαγωγή των αγώνων, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο σημαντικό -όπως το χαρακτήρισε -αθλητικό γεγονός.


Άλλωστε, η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τους μαθητές  για τις εκδηλώσεις θαυμασμού προς τους αθλητές, τονίζοντάς τους να επιδεικνύουν σεβασμό και αγάπη στον αθλητισμό καθώς και να υποστηρίζουν και να συμμετέχουν σε δράσεις που αναπτύσσουν και διαδίδουν το αθλητικό ιδεώδες. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !