14 Μαΐου 2012

Καταδίωξη με τραυματία στο Λιτόχωρο...




14-05-2012 Δεν του έφτανε που ήταν… στουπί στο μεθύσι, ήθελε και βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο ένας 36χρονος Έλληνας στο Λιτόχωρο Πιερίας! Και μάλιστα το κατέστρεψε ολοσχερώς στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και τον καταδίωκαν!


Η 38χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου είχε την ελπίδα ότι θα το έβρισκε σύντομα, καθώς διαπίστωσε εγκαίρως ότι είχε κάνει «φτερά» και ειδοποίησε την Αστυνομία. Δεν φανταζόταν, όμως, σε τι… κατάσταση ήταν ο κλέφτης που το οδηγούσε! Οι άνδρες του τμήματος Λιτοχώρου εντόπισαν το κλεμμένο ΙΧ να κινείται σε αγροτική περιοχή προς την περιοχή Πλάκα και το καταδίωξαν. Όμως, μέσα στο μεθύσι του ο 36χρονος πίστεψε πως ήταν… ραλίστας και βάλθηκε να ξεφύγει πατώντας τέρμα το γκάζι!
Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πλάκας- Λεπτοκαρυάς, να βγει από το δρόμο το αυτοκίνητο και να φέρει αλλεπάλληλες «τούμπες»! Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και ο επίδοξος… «Σουμάχερ» μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Το αλκοτέστ απέδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Κατερίνης για κλοπή αυτοκινήτου και παράβαση του Κ.Ο.Κ.
Πηγή protothema.gr

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !