17 Μαΐου 2012

Ποιό Κόμμα Θα ψηφίσετε στις εκλογές του Ιούνη ; (ΨΗΦΙΣΤΕ)

6 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ,το πιο αντεθνικό κόμμα!
    Ήθελα να ξέρω εκεί στη Μακεδονία,θέλετε να πουλήσετε το όνομα και επιλέγετε ΣΥΡΙΖΑ;

    http://syrizasos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυση Αυγη και τα λαμογια στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελλαδα εχει ΜΙΑ ευκαιρια τωρα . Για μετα ισως ειναι αλλες οι επιλογες . Μονο με το Συριζα δεν θα απολυθουμε δεν θα μειωθουν οι μισθοι μας και θα εχουμε μια ελπιδα για ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Ακομα και αν κανει λαθη [ποσα περσισσοτερα απο ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ;] πρεπει να παρει την ευκαιρια .Στο κατω κατω ας το δοκιμασουμε .ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟ για την αξιοπρεπεια και την ευγενεια των συμπατριωτων μου στο βορρα , ειλικρινα το λεω παντου και παντα . Δεν μ ενδιαφερει τι θα ψηφισουν , αλλωστε η μακεδονια δεν ειναι καποιο γκετο να ψηφιζει διαφορετικα απο την υπολοιπη Ελλαδα . Ελπιζω να εχουμε μια αλλαγη γιατι αν δυστυχως για τη χωρα για την ιστορια και για το ελληνικο φιλοτιμο ψηφιστει το πολυκαταστημα ΝΔ θα υπαρξει ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στη βουλη και τους δρομους , κανεις δεν προκειται να δεχτει ψηφο ελληνα που αποφασιζει για την απολυση και την παραπερα καταρρακωση του [με τη ΝΔ].
    Εγω προσωπικα επειδη κανεις δεν μου χαρισε ποτε τιποτα και ΟΛΟΙ μου παιρνουν τη ζωη και την ανασα ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΩ με ολο μου το ειναι σε πιθανη κυβερνηση ΝΔ πακετο με τα μετρα που εχει εξαγγειλει οτι θα μας σκισει μολις ανεβει.
    Δεν θα δεχτω αυτο ουτε νυχτα ουτε μερα . Θα δωσω μαζι με οσους καταδικασουν τη ζωη την υγεια και το πειπεδο ζωης μου οτι εχω και δεν εχω μεχρι τελικης πτωσεως .
    Τι εχω να χασω ;

    Θοδωρης , Καστελλα Πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !