16 Μαΐου 2012

5 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ





Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους διασυλλογικούς αγώνες «Κώστας Τζελαλής» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς, την Κυριακή 13 Μαΐου και συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι 250 συμμετοχές από 13 συλλόγους από τη βόρεια κυρίως Ελλάδα.



Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 10 αθλητές σε 6 αγωνίσματα και κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στα 5 από αυτά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ρετζούλης Σωτήρης, Ράπτης Νίκος και Ράπτης Βαγγέλης.
1η θέση στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων 12-14 ετών κατέκτησαν οι αθλητές Μπικογιάννης Αστέριος και Παπαθανασίου Παναγιώτης.
1η θέση στο διπλό σκιφ παίδων  κατέκτησαν οι αθλητές Ρετζούλης Σωτήρης και Ράπτης Νίκος.
1η θέση στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς και  Κακούρης Νίκος.
1η θέση στο σκιφ νεανίδων κατέκτησε η Νικολαΐδου Δέσποινα.


Ακόμη στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες οι νεαροί κωπηλάτες Σαββίδης Λευτέρης και Χατζησαββίδης Νίκος πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας 4οι στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Την αποστολή συνόδεψαν στην Καστοριά η έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Παρλίτση Χ. και ο Προπονητής  του τμήματος κ. Μπικογιάννης Γ. που δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των αθλητών του στο συγκεκριμένο αγώνα όπου του δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει και κάποια πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !