10 Μαΐου 2012

2nd International Apnea Games – Katerini 2012



Σε γνωριμία με τον κόσμο των υποβρύχιων διαδρομών άπνοιας, προσκαλούν τους φίλους του αθλητισμού, ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας «ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» και ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης Θεσσαλονίκης μέσω του «2nd International Apnea GamesKaterini 2012».


Οι αγώνες διοργανώνονται στην πόλη μας στις 26 και 27 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας.
Έναρξη των αγώνων το Σάββατο 26/5/2012 ώρα 10:00 και την Κυριακή 27/5/2012  ώρα 11:00.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του  Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης Β’ ΔΑΚ(Κολυμβητήριο), με την συμμετοχή αθλητών από την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και φυσικά την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους ανάλογους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο ΝΙΣ της Σερβίας τον Απρίλιο ,διακρίθηκαν οι αθλητές της ελληνικής αποστολής, οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του «2nd International Apnea GamesKaterini 2012», περιλαμβάνει αγώνες δυναμικής άπνοιας (υποβρύχιας διαδρομής με πέδιλα,  χωρίς πέδιλα, μονοπέδιλο), καθώς και στατικής άπνοιας(κράτημα αναπνοής με το κεφάλι εντός του νερού).

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός να καταστεί θεσμός στον τόπο μας και πόλος έλξης νέων αθλητών καθώς οι υποδομές του Κολυμβητηρίου της πόλης μας και ειδικά οι προδιαγραφές της πισίνας των 25m αλλά και της βοηθητικής που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, τις καθιστούν από τις πλέον κατάλληλες στην Ελλάδα για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγωνισμάτων άπνοιας.

Οι αγώνες είναι open (ανοικτής συμμετοχής) με μόνη προϋπόθεση την προσκόμιση βεβαίωσης ικανότητας συμμετοχής σε ανάλογα αθλήματα από ιατρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !