17 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Τον τελευταίο καιρό και ειδικά στην προεκλογική περίοδο έχουν ακουστεί πολλά για την παράταξη της Χρυσής Αυγής. Μας έχουν ονομάσει φασίστες, ακροδεξιούς, εθνικιστές, δωδεκαθεϊστές .



Είσαι ακροδεξιός όταν υψώνεις με περηφάνια την Ελληνική σημαία σπίτι σου?
Είσαι φασίστας όταν βλέπεις πως η χώρα σου είναι ξέφραγο αμπέλι και γεμίζει με λαθρομετανάστες? Η εθνική σου κυριαρχία σε ξηρά και θάλασσα μειώνεται μέρα με την μέρα?
Είσαι εθνικιστής όταν απαιτείς ισότιμη μεταχείριση μέσα στην χώρα σου?
Είσαι δωδεκαθεϊστής όταν θέλουν να σου επιβάλει μια Πανθρησκεία ή και ακόμη καμία θρησκεία?

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει πάρει σάρκα και οστά. Το βλέπουμε καθημερινά, συμβαίνουν και μέσα στο σπίτι μας. Από πότε έχει να στρωθεί το παραδοσιακό Κυριακάτικο τραπέζι? Κατάφεραν να δημιουργήσουν καταναλωτικά υβρίδια τα ίδια μας τα παιδιά, από μαλλί μέχρι το ντύσιμο, από την συμπεριφορά μέχρι την ομιλία.

Κατάντησαν τον Έλληνα να κυκλοφορεί με σκυμμένο το κεφάλι, γεμάτος με χρέη, αδικαιολόγητους φόρους και χαράτσια. Γονείς φτάνουν στην απελπισία, διότι δεν μπορούν να προσφέρουν έστω και ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι. Συνάνθρωποί μας καθημερινά δίνουν ένα τέλος στην ζωή τους.

Ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάσταση?
Πότε θα ακούσουμε ένα συγνώμη για την σημερινή μας κατάντια?
Πότε θα πάρουν πλέον σοβαρά μέτρα για την προστασία των πολιτών αυτής της χώρας?

Θέλει λεβεντιά και Ελληνική πυγμή για να τα πετύχεις όλα αυτά, αλλά πόσοι από αυτούς που μας κυβέρνησαν έχουν έστω ένα ίχνος Ελληνικής περηφάνιας μέσα τους…

Γεώργιος Παπαδημητρίου
Υποψήφιος Βουλευτής Χρυσής Αυγής Ν.Πιερίας
gpapadimitriou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !