2 Απριλίου 2012

«Κυρίαρχος» στην Κεντρική Μακεδονία ο Πιερικός Αρχέλαος



Ακόμη μια μεγάλη κατάκτηση στον Πιερικό Αρχέλαο. Η παιδική ομάδα νίκησε στη Βέροια το Φίλιππο με 52-63 και ανακηρύχθηκε -και αυτή- πρωταθλήτρια στην ΕΚΑΣΚΕΜ. Η νίκη ήταν και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που σύντομα θα γίνει η έναρξή του.


Σε όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου είχε αφήσει εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι προπονητές της στην προετοιμασία Στέλιος Χατζηιωάννου και Γιάννης Δαμαλής έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, όπως βέβαια και στο τμήμα των εφήβων.

Η δεύτερη αυτή μεγάλη κατάκτηση μετά την εφηβική ομάδα, αναδεικνύει περίτρανα τον Πιερικό Αρχέλαο ως το μοναδικό σύλλογο στην Α2 που έχει και βιτρίνα και σοβαρή και αποδεδειγμένη ανάπτυξη στις ακαδημίες του. Και τα στοιχεία αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σοβαρής και επίπονης δουλειάς που γίνεται αρκετά χρόνια τώρα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόγκας και Παπαγερίδης.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 28-31, 43-43, 52-63.
Οι συνθέσεις:
Φίλιππος Βεροίας (Λευκόπουλος): Τσελιγκάκης, Κοσφίτσκας, Ντίκας, Σιδηρόπουλος 3, Γκίγκας, Χρήστου 20(1), Τσιγγανάς, Τόκας, Τσανακτσίδης, Φυκάτας 12, Παρίσης, Μοτσιόπουλος 17.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου - Δαμαλής): Γραβάνης 2, Χασάπης, Λαμπονίκος 1, Τσαλμπούρης 19(3), Γιαλίδης, Πρισκομάτης 29(2), Κοντσές, Αναστασιάδης 6, Νατσιάβας 4, Σκαμπαρδώνης, Μωυσίδης, Καπετανάκης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !