29 Απριλίου 2012

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης



Στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Κατερίνης βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Ξενοφώντας Μπαραλιάκος  προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου ζητήματα που αφορούν την πόλη και την αγορά.


Από την πλευρά του, το συμβούλιο εξέφρασε την ανάγκη για άμεσες λύσεις  και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως επίσης και την ανάγκη για πάταξη της φοροδιαφυγής και του παραεμπορίου. Σε υπόμνημα που παρέδωσαν στον κύριο Μπαραλιάκο μεταξύ άλλων ζητούν,
-Μείωση των βασικών φορολογικών συντελεστών σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις.
-Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία του Ο.Α.Ε.Ε. και του Ι.Κ.Α.
-Εξαίρεση της Α΄ κατοικίας από οποιαδήποτε επιβάρυνση φόρων
-Κούρεμα όλων των δανείων που αφορούν την Α΄ κατοικία με ποσοστό 50% σε ποσό εως 2000.000 ευρώ.
Ο Ξενοφώντας Μπαραλιάκος,  αφού παρέλαβε το γραπτό υπόμνημα, υποσχέθηκε να το μελετήσει δείχνοντας κατανόηση για την κατάσταση της αγοράς μιας και ο ίδιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιμετωπίζει καθημερινά τα ίδια προβλήματα.
Ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε για άμεση συνεργασία με τον σύλλογο, συχνή επικοινωνία και όρεξη για δουλειά και πρόοδο. Λύσεις αποτελεσματικές και εφαρμόσιμες τόνισε πως υπάρχουν και πως το πιο σημαντικό στη δύσκολη αυτή εποχή είναι να υπάρχει όραμα και συγκεκριμένος σχεδιασμός  για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !