26 Απριλίου 2012

Χρυσό μετάλλιο για τα Κρασιά Αδάμου στο Κίτρος



Άλλη μια εξέχουσα τιμητική διάκριση κέρδισαν τα κρασιά του νομού μας και μαζί με αυτά  η πιερική γη με τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα παράγει και τα εμπλουτίζει με σπάνια γεύση και άρωμα.

Στο διεθνή διαγωνισμό οίνου που έγινε το Φεβρουάριο στο Βερολίνο «Berliner wein Trophy 2012» στη  «Βασίλισσα», οίνο λευκό παραγωγής 2011, του οινοποιού μας,  Γεωργίου Αδάμου στο Κίτρος Πιερίας, απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

Η διάκριση αυτή έρχεται-ύστερα από πολυετή επαγγελματική εμπειρία-να επιβραβεύσει το μεράκι, τη γνώση, την προσπάθεια του παραδοσιακού οινοποιού και του γιου του οινολόγου,  για παραγωγή ποιοτικών κρασιών, άξιων να κοσμούν το τραπέζι κάθε απαιτητικού καταναλωτή.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, που από την αρχή έμπρακτα, μέσα από εντάξεις σε ευρωπαϊκά προγράμματα, συνεχή και εποικοδομητική  συνεργασία, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια όλων των τοπικών οινοποιών για την παραγωγή και  προβολή των οίνων τους, συγχαίρει τον βραβευθέντα και εύχεται στον ίδιο αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους κι άλλες ανάλογες επιτυχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !