3 Απριλίου 2012

Γ΄ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

DSC03527.JPG
Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά η τρίτη και τελευταία φάση των Αγώνων Πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών –Γυναικών.


            Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν οι αθλητές Νικολαΐδου Κατερίνα, Ζέρβας Ειρηναίος και Μπικογιάννης Γιάννης, που αγωνίστηκαν στο σκιφ γυναικών και στη δίκωπο εφήβων αντίστοιχα.
            Οι Μπικογιάννης και Ζέρβας τερμάτισαν 2οι και 3οι σε δυο κούρσες στη δίκωπο εφήβων και είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και στην τετράκωπο και στην οκτάκωπο εφήβων, ενώ λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Εφήβων που ακολούθησε μετά τους αγώνες.
            Η Νικολαΐδου που μόλις ανέρρωσε από ένα τραυματισμό στο χέρι, τερμάτισε 3η  στο σκιφ και 2η στο διπλό σκιφ γυναικών, ενώ αυτή τη στιγμή προπονείται με τα  υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας με στόχο τη διάκρισή της στο Διεθνές μίτινγκ που θα γίνει στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας σε τρεις εβδομάδες, καθώς και στους Αγώνες Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς, τον Μάιο στη Λουκέρνη της Ελβετίας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !