4 Απριλίου 2012

7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Με το δεξί ξεκίνησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την φετινή αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας 7 μετάλλια στους Διασυλλογικούς Αγώνες που διοργάνωσε με επιτυχία  και σύμμαχο τις άριστες καιρικές συνθήκες, ο Ν.Ο.Καστοριάς.


                Στους Αγώνες που συγκέντρωσαν 98 πληρώματα από 11 Ομίλους της χώρας, ο Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχε με 11 αθλητές, σε 8 αγωνίσματα και κατάφερε να κατακτήσει 4 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
                Πιο συγκεκριμένα: Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στη τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο εφήβων οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ζέρβας Ειρηναίος και Μπικογιάννης Γιάννης, ενώ στο ίδιο αγώνισμα οι αθλητές Ρετζούλης Σωτήρης, Τσολόπουλος Αλέξανδρος, Κουνατίδης Δημήτρης και Ράπτης Νίκος, συνάντησαν δυσκολίες με την πορεία του σκάφους τους και τερμάτισαν τέταρτοι.
                Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμα της δικώπου παίδων, κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος, ενώ οι νεαροί αθλητές Παπαθανασίου Παναγιώτης και Μπικογιάννης Αστέριος, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο σκιφ παίδων 12-14 ετών.
                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές Ρετζούλης Σωτήρης και Ράπτης Νίκος στο διπλό σκιφ παίδων όπου τερμάτισαν δεύτεροι, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Επίσης το αργυρό μετάλλιο, κατέκτησε στο σκιφ ανδρών ο Νίκος Τζουμέρκας, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Κουνατίδης.
                Την αποστολή συνόδεψαν η έφορος Δημ.Σχέσεων Χ.Παρλίτση και ο προπονητής του τμήματος Γ.Μπικογιάννης, ενώ στους αγώνες παραβρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. και παλιός πρωταθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κ.Καρυώτης, και πολλοί γονείς των αθλητών που επωφελήθηκαν της ανοιξιάτικης λιακάδας για να παρακολουθήσουν την πρώτη Διασυλλογική Διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου, στον πανέμορφο φυσικό κωπηλατικό στίβο της λίμνης της Καστοριάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !