30 Μαρτίου 2012

Η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου στη Βέροια



Tην Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 2,00 μ.μ. η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου αγωνίζεται στη Βέροια με το Φίλιππο στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε περίπτωση νίκης ο Πιερικός Αρχέλαος θα είναι και σ΄ αυτό πρωταθλητής




Στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

● Στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Πιερίας πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του 7ουΓυμνασίου της Κατερίνης και τη δεύτερη θέση κατέλαβε το 3ο Γυμνάσιο.

Και στα δύο σχολεία συμμετείχαν πολλοί αθλητές του Πιερικού Αρχελάου, όπως στο 7ο Γυμνάσιο οιΓιαλίδης Βασίλης, Σκαμπαρδώνης Θανάσης, Χασάπης Δημήτρης, Τατσίδης Δημήτρης, Κυπαρίσσης Αλέξης, Βάτος Γιάννης, Μπούσμπουρας Δημήτρης, Δεληγιαννίδης Θρασύβουλος, και ο Εξίζογλου Θανάσης που δεν αγωνίστηκε στον τελικό εξαιτίας τραυματισμού και στο 3ο Γυμνάσιο οι Ζησόπουλος Γιάννης, Ζησόπουλος Πρόδρομος, Ταμουρίδης, Βαβατσιούλας, Παρμακτσίδης, Τζαμακλής, Ξυγωνάκης, Πρισκομάτης, Ράλλης, Καραμούζας και Μέλλιος.

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον τελικό αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος και κύρια εύχεται στους αθλητές καλή πρόοδο στη σχολική τους δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !