19 Μαρτίου 2012

Διόρθωση των στοιχείων για τα συνολικά στοιχεία της απογραφής


Τη διόρθωση των στοιχείων για τα συνολικά στοιχεία της απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κ.Ε.Πσε ό,τι αφορά την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ζητά με επιστολή που απέστειλε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Ίτσιος.

Ειδικότερα με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στις 19/03/2012 το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εμφανίζεται η Πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας να έχει κατά τα έτη 2009: 354 επιδοτούμενους, το 2010: 676 επιδοτούμενους και το 2011: 590 επιδοτούμενους από το επίδομα τυφλότητας.

Όπως επισημαίνει ο κος Ίτσιος: "Με  βάση τα επίσημα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στην υπηρεσία και σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιούνται οι πληρωμές των επιδομάτων, με εξαίρεση το 2009 ο αριθμός των επιδοτούμενων από το επίδομα τυφλότητας είναι λανθασμένος. Πιο συγκεκριμένα το 2010 από την  Πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας με βάση τα επίσημα στοιχεία του OPSNA, το οποίο είναι το πρόγραμμα που καταχωρούνται οι δικαιούχοι της πρόνοιας σε όλη την χώρα,  επιδοτήθηκαν  από την υπηρεσία 338 δικαιούχοι από το επίδομα τυφλότητας και όχι 676 άτομα, όπως λανθασμένα  αναφέρεται στα  δημοσίευμα".

Και συνεχίζει ο αντιδήμαρχος: "Το 2011  από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης με βάση τα επίσημα στοιχεία του OPSNA επιδοτήθηκαν 295 δικαιούχοι με το επίδομα τυφλότητας και όχι 590 όπως λανθασμένα  αναφέρεται στο δημοσίευμα".

Όπως τέλος διευκρινίζει ο κος Ίτσιος: "Με βάση λοιπόν τα στοιχεία της απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κ.Ε.Π. του Νομού Πιερίας σε σύνολο 2991 δικαιούχων απογράφηκαν οι 2928 εκ των οποίων οι 270 αφορούσαν στο επίδομα τυφλότητας. Δηλαδή στο σύνολο των  δικαιούχων δεν απογράφηκαν 63 άτομα. Στην  πληρωμή του επιδόματος τυφλότητας του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2011 η υπηρεσία μας επιδότησε 295 άτομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !