14 Μαρτίου 2012

7ο Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος




Τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος» θα διοργανώσει ο ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης την 1η Απριλίου, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό 10 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Κοινωνικής Προσφοράς.

Στον αγώνα των 1.000μ., ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον, μπορούν να συμμετάσχουν και όλες οι ηλικίες συμβολικά για τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα.



Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα δοθεί στις 08:30 στην κεντρική πλατεία του Δήμου Πέλλας μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Θεσσαλονίκης στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Η εκκίνηση του αγώνα 10 χλμ. θα δοθεί στις 12:00 από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, 28ης Οκτωβρίου 157, με τερματισμό την παραλία Θεσσαλονίκης και την πλατεία Λευκού Πύργου.
Στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός των 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει στις 12:30 από την κεντρική πλατεία Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Τέλος, ο αγώνας δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Κοινωνικής Προσφοράς θα έχει εκκίνησης στις 10:15 επί της παραλιακής οδού από την πλατεία Αριστοτέλους και τερματισμό το Λευκό Πύργο.



Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους πρώτους τρεις νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των διοργανώσεων.

Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε διοργάνωσης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10 και τα 5χλμ. θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ.Δημοτικών Σχολείων και για τον αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !