1 Μαρτίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος - Παγκράτι Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ.




Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Παρότι η ατυχία μας κυνηγά και έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, η ομάδα μας προσπαθεί»

 
  Δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλαθλος του μπάσκετ από το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται με την ομάδα του Παγκρατίου. Η ομάδα της Κατερίνης που αγκαλιάζεται έμπρακτα από τους φιλάθλους της Πιερίας, όσο καμία άλλη στην κατηγορία της, από δω και πέρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη στήριξη και αυτή είναι η φυσική παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.


  Οι φιλοξενούμενοι είναι μία θέση πριν το τέλος του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός το οποίο αναγκάζει και τις δύο ομάδες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επικρατήσουν σε μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση, όπως τελικά είναι όλοι οι αγώνες της Α2.  

  Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσε τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παρότι η ατυχία μας κυνηγά και έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, η ομάδα μας προσπαθεί. Τα προβλήματα του Παγκρατίου δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε χρόνο για την επιστροφή των τραυματιών. Ειλικρινά όσο θα βλέπω διάθεση στη προπόνηση, είμαι αισιόδοξος. Μόνο ένα πράγμα καταντά ένα όνειρο μη εφικτό. Ο φόβος της αποτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !