4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και το Pieriasport



Με τον Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου μίλησε ο Μπάμπης Πεΐδης στην εκπομπή του «Μελανόλευκες Μπαλιές» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. Αξίζει να ακούσουμε τι είπε στον αθλητικογράφο του pieriasport ο φυσικός αρχηγός της ομάδας του Πιερικού:


Είμαστε προβληματισμένοι με την αποχή που γίνεται και δε παίζουμε ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και πρέπει το ταχύτερο να δοθεί μια λύση.
Όσον αφορά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο να κάνουμε με τα χιόνια τις προπονήσεις, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία για κάθε παιχνίδι δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε κανονικά ανεξάρτητα με τις δυσκολίες στους αγωνιστικούς χώρους λόγω του χιονιού. Η ομάδα είχε μια μέτρια πορεία. Μπορώ να πώ ότι ήταν άξια των μέχρι τώρα εμφανίσεων μας.
Μιλήσαμε μεταξύ μας και συμφωνήσαμε να δώσουμε τα μέγιστα για μια καλύτερη συνέχεια μιας και ξέρουμε ότι κι εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν δώσαμε ακόμα αυτά που σύμφωνα με τις ικανότητες μας μπορούμε να δώσουμε.
Το πρωτάθλημα είναι δυο ταχυτήτων και ο Πιερικός είναι στο γκρούπ των ομάδων που βρίσκονται στο πρώτο και ισχυρό του φετινούς πρωταθλήματος.
Ενισχυθήκαμε σε μεγάλο βαθμό με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο. Τόσο ο Ρούσεφ όσο και ο Πουλόπουλος που ήρθαν στην ομάδα, είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν πολύ για να πρωταγωνιστήσουμε. Τα πρώτα δείγματα που πήραμε από τον Μοκακέ, είναι πολύ θετικά και ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια με δεδομένο ότι έχουμε πλέον ενισχυθεί σε κάθε μας γραμμή.
Καιρού επιτρέποντος δίνουμε αύριο το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !