21 Φεβρουαρίου 2012

Το Paranormalgreece.com...ΕΦΤΑΣΕ....Εσύ το ΕΙΔΕΣ ;




Μέσα από το Paranormal Greece θα σας παρουσιάσουμε προσωπικές έρευνες για ανεξήγητα φαινόμενα και όχι μόνο με ήχο και εικόνα.
Ναι, μέσα από το Paranormal Greece θα δείτε για πρώτη φορά πραγματικές έρευνες για Φαντάσματα, E.V.P. και πολλά ακόμη θέματα.
Σας καλωσορίζουμε σε μια νέα πύλη του Ανεξήγητου και του Μεταφυσικού!

Αλκιβιάδης Αϊβάζης
 


Έπειτα από μια πορεία 6 ετών με την Alpha research Team, με μεγάλες έρευνες στο ενεργητικό της ομάδας μου που δεν έχουν προβληθεί σε κανένα τηλεοπτικό μέσο ή στο διαδίκτυο, πήρα την απόφαση να συνεργαστώ με τον Θωμά Παντζιάλα, δημιουργό και διαχειριστή του Mysteries (http://mysteries.b2w.gr).
Η απόφαση συνεργασίας με τον Θωμά, πάρθηκε λόγω του εξαιρετικού ήθους και ειλικρίνειας που διακρίνει τόσο τον Θωμά όσο και το Mysteries.
Ότι έρευνα υπάρχει στο αρχείο της Alpha Research Team, θα προβληθεί μέσα από το νέο site που δημιουργήσαμε (εγώ και ο Θωμάς), το Paranormal Greece (http://www.paranormalgreece.com) και όλες οι μελλοντικές έρευνες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.
Χαιρετίζω τον πραγματικό κόσμο του Μεταφυσικού στην Ελλάδα και εύχομαι να μην σας απογοητεύσουμε στην καινούργια μας προσπάθεια!


Θωμάς Παντζιάλας

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την πρώτη στιγμή που δημιούργησα το Mysteries (http://mysteries.b2w.gr). Μέσα από τις σελίδες του, χιλιάδες κείμενα πρόσφεραν γνώσεις.
Πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, το επόμενο σκαλοπάτι. Η συνεργασία μου με τον Αλκιβιάδη Αϊβάζη δεν έγινε τυχαία. Εξαιρετικός ερευνητής του Μεταφυσικού και πολύ καλός φίλος. Οι δρόμοι μας έσμιξαν ξανά ύστερα από πολλά χρόνια.
Μέσα από ένα καινούργιο site το Paranormal Greece (http://www.paranormalgreece.com) , θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε Μεταφυσικά Φαινόμενα και άλλες έρευνες με ήχο και εικόνα, όχι μόνο κείμενα. Οποιοδήποτε άλλο υλικό της Alpha Research Team, θα προβληθεί μέσα από το Paranormal Greece.
Γνωρίζω πως το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει και είμαι σίγουρος πως θα αγκαλιάσετε και αυτήν την προσπάθεια μας.
http://www.paranormalgreece.com
 
 



"Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον καλό μου φίλο και παλιό μου συμμαθητή Θωμά Παντζιάλα στο νέο του εγχείρημα....Ως katerinipress θα είμαστε κοντά σε αυτό .... Περιμένουμε με ανυπομονησία.....

Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !