15 Φεβρουαρίου 2012

Για Αληθινή Παραδοσιακή Ρίγανη...OREGANO...στο Μοσχοπόταμο Πιερίας



Η ενασχόληση της  “OREGANO” με το προϊόν της ρίγανης ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια περίπου επιχειρώντας με μεθοδικότητα και πιστή προσήλωση στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής και επεξεργασίας να διαθέσει στην αγορά ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο θα έβρισκε εμπορική απήχηση.

Ο ιδρυτής της  “OREGANO”, κ. Νίκος Τζάγκας έχοντας ως οδηγό του την παραπάνω φιλοσοφία κατάφερε να πετύχει τους αρχικούς στόχους που είχε θέσει και στα πλαίσια μιας οικογενειακής επιχείρησης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση  να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο αριθμό ικανοποιημένων πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Μια πελατειακή ικανοποίηση όμως, η οποία προέρχεται τόσο από την ποιότητα του προϊόντος και την μέγιστη ωφέλεια που προσφέρει σε κάποιον που το χρησιμοποιεί όσο και από την άριστη οργάνωση και εταιρική συμπεριφορά με τις οποίες περιβάλλει το πελατολόγιο της, χωρίς καμία εξαίρεση,  η “OREGANO”.

Η “OREGANO” με τις εκτάσεις καλλιέργειας της ρίγανης, με τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας της καθώς και με τις αποθήκες της,  έχει τη έδρα της στην περιοχή του Μοσχοποτάμου, ένα χωριό του νομού Πιερίας το οποίο βρίσκεται στις παρυφές των Πιερίων σε υψόμετρο 460 μέτρων και μόλις 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κατερίνης.


http://www.e-oregano.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !