15 Φεβρουαρίου 2012

Πήρε "Φωτιά" το FB με δηλώσεις Συμπαράστασης στο ΟΧΙ της Β. Τεκτονίδου !







      • Ηλίας Σταματιάδης ΕΙΣΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!!!
        13 ώρες πριν ·  ·  5
  1. Η Κ. Τεκτονίδου πριν λίγο στον ΣΚΑΙ 100,3 και το βράδυ στο Κανάλι 10
     ·  · 
    • Αρέσει σε 9 άτομα.
      • Vidakis Paraskevas Να ζητήσετε απο τον πρωθυπουργό να ζητήσει απο τους ευρωπαίους ηγέτες την υπογραφή τους ότι θα μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ γιατι το πανε λαου λαου α μας πετάξουν έξω
        13 ώρες πριν · 
      • Panagiotis Chamouzas Μπράβο και πάλι μπράβο Κυριακή, ένας πρώην σύντροφος από την Ρόδο
        Μακάρι και οι δικοί μας Βολευτές να σήκωναν την γροθιά τους, αλλά αυτοί είναι χειροκροτητές. Η καρέκλα βλέπεις, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
        Κοντός παλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
        11 ώρες πριν ·  ·  1
  2. Την στιγμη που εμαθα οτι θα κατεβεις για βουλετης σου εκανα την ερωτηση αν ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με το σκεπτικο αν θα μπορουσες να αντεξεις μεσα στο σαπιο τους συστημα.
    Η απαντηση σου ηταν οτι απο καποια στιγμη θα πρεπει αυτο το συστημα να καθαριστει και πρεπει να γινει απο καπου μια αρχη!!!!
    Απεδειξες οτι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΗ !!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!
     · 
    • Αρέσει σε 4 άτομα.
      • Erisa Desu Μπράβο αγόρι μου!!!
        11 ώρες πριν · 
  3. Συγχαρητηρια ... αφησες πισω σου πολλα ανδρεικελα πολιτικαντηδες. Τωρα ξερουμε ποιους και γιατι να βριζουμε. Δεν ηταν ολοι της αβουλης Βουλης διαφθαρμενοι. Τωρα ξερουμε πως δεν ηταν. Ο Λαος δεν συγγχωρει τους εφιαλτες και Αυτος θα τους δειξει την θυρα εξοδου σε λιγο. Οσο για μενα θα σε στηριξω με ολες μου τις δυναμεις γιατι τωρα ξερω - ξερουμε πως δεν δειλιαζεις να υποστηριξεις τους αδυναμους και τους ανισχυρους με το οποιο κοστος.Μπουμπουλινα της νεωτερης Ελλαδος. Με κυρος και αξιοπρεπεια. Και προ παντων ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ!!!!!!!!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
     · 
  4. Σύντροφοί μου σας αποχαιρετώ…
    Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τα μηνύματά σας μου δώσατε δύναμη και κουράγιο στηρίζοντας την επιλογή μου.
    Μένοντας πιστή στο καθήκον μου, εντολοδόχος δικός σας στη Βουλή μετέφερα τη δική σας άποψη.
    Εξάλλου τι άλλο μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος με τη δική μου αφετηρία και τη δική μου διαδρομή;
    Υπηρέτησα 28 χρόνια τον άνεργο. Πως θα μπορούσα λοιπόν...Δείτε περισσότερα
    14 ·  · 
  5. ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΠΟΛΛΑ
     · 
  6.  · 
  7. Βούλα δεν έχω λόγια για σένα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι που οι βουλευτές μετά την ψήφο εμπιστοσύνης χειροκροτούσαν, γιατί;
     · 
      • Giannis Gavanidis θεωρώ πως όσοι χειροκρότησαν που δυστυχώς δεν ήταν λίγοι αλλα σίγουρα όσοι χρειαζότανε είναι ή "..χαζοί.." ή αρκετά προδότες και μάλιστα προδότες που ακόμη καταφέρνουν να κυκλοφορούν δίχως κουκούλα. Ίσως σύντομα που λίγοι εξ αυτών θα βρίσκονται σε αυτά τα ιστορικά έδρανα να καταλάβουν, το δύσκολο όμως πάραυτα θα το βιώσουμε εμείς που με τη ψήφο και το χειροκρότημα τους μας "..καταδίκασαν.."
        14 ώρες πριν · 
  8. Τα λόγια είναι περιττά...για τους Ανθρώπους μετρούν μόνο τα έργα!!!
     · 
  9. αγαπημένε μου Ανθρωπε για αλλη μια φορα μπραβο για το ηθος σου!!! ειμαστε πολύ υπερήφανες για σενα και σε ευχαριστούμε από τα βαθη της καρδιάς μας!! πάντα στο πλάι σου όπως όπου και ότι θελήσεις!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ!!!
     · 
  10. μπραβο βουλα!!!!!!!!!!!
     · 
  11. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ........
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ.....ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ...ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΑΣ...!
    ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΜΕ, ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ "..ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.." ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
     · 
  12. μπραβο κυρια βουλα...κανεις δεν ξερει πια τι ειναι καλο και τι κακο...το θεμα ειναι οτι κανατε αυτο που θεωρουσατε ηθικο...
     · 
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΈΞΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΕΡΕΦΟΝΟ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ.
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
     · 
  14. ΕΥΧΟΜΕ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΟΝ
     · 
  15. Μπράβο Βούλα απέδειξες ότι η καρέκλα που πριν λίγους μήνες πήρες δεν ήταν για σένα αυτοσκοπός
     · 
  16. συγχαρητιρια μπραβο και παλι μπραβο μας εκανες ολους περηφανους
     · 
  17. Είμαι περήφανη που είσαι φίλη μου & συνάδελφός μου!!!!!
     · 
  18. Μπράβο Βούλα
     · 
  19. Με αρέσει που έκανες αυτό που ήθελες!
     · 
  20. ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
     · 
  21. ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ Η ΑΡΕΤΗ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     · 
  22. Μόλις τώρα τα κανάλια λένε ότι θα σας διαγράψουν, η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαν να σας κάνουν.
     · 
  23. Δευτέρα στην περιοχή Melbourne, Victoria
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ηρθες και σε γνωρισα στη ζωη μου ετσι λοιπον τωρα ξερω πβς δεν ειμαι μονη μου να το θυμασαι ουτε και εσυ ... ειμαι εδω πολλα φιλια απο την Αυστραλια την Μελβουρνη οπου βρισκομαι και δυστυχως μονο απολογουμαι . Θαυμαζω το αληθινο λογικο αναστημα σου ... Παντοτινα φιλη σου
     · 
  24. Δευτέρα στην περιοχή Melbourne, Victoria
    Λεξεις δεν υπαρχουν να εκφρασω για ολους οσους ασελγουν πανω στο σωμα σου Ελλαδα μου ... λυπαμαι για την δημοκρατια σου που την καπιλευονται λυπαμαι για τον πολιτισμο σου που τον μοιρασες απλωχερα και κλεβουν οι ληστες οτι εχτισες... λυπαμαι τους γονεις μου τους παπουδες μου που δεν ειχαν οικογενεια στο βουνο πολεμωντας για την ελευθερια και την ανεξαρτησια τους... λυπαμαι τον εαυτο μου που βιωνω την καταστροφη που καταστρεφεται οτι αγωνιστηκα ... λυπαμαι που θα πει ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ .....
     · 
  25. Ενα μεγαλο ευχαριστω...ΑΞΙΑ της εμπιστοσυνης μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     · 
  26. Βούλα είσαι μέσα και εμείς είμαστε απ΄έξω, κάνε αυτό που ξέρεις καλά, άκου την καρδιά σου εμείς ότι και να γίνει είμαστε μαζί σου γιατί σε ξέρουμε καλά.
     · 
    • Αρέσει στο χρήστη Penny Ioannidoy.
      • Δημήτρης Ιακωβίδης Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τώρα ξέρουμε καλύτερα ότι είχαμε δίκιο όλη η παρέα της Αθήνας που είμαστε έξω στους δρόμους. Σε ευχαριστούμε όλοι μας.
        Δευτέρα στις 1:15 π.μ. · 
  27. Μπράβο Βούλα!!!! Σε αγαπάω ακόμη πιο πολύ και είμαι περήφανη για σενα! Θα βρούμε μια λύση καλύτερη, που δεν θα είναι ούτε Αντιεργατική, ούτε Υπονομευτική, ούτε θα μας υποδουλώνει!
     · 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !