22 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις ο Κούκος


      

Κύριοι εκπρόσωποι της  Αυτοδιοίκησης , όπως  σας ενημέρωσα γραπτώς και απάντηση μέχρι σήμερα δεν πήρα  με  έγγραφο μας  το οποίο και επισυνάπτω  με αριθμό πρωτοκόλλου  3711   από 25-01-2011  και 3714 από  25-01- 2011  στον Δήμο Κατερίνης και στην Περιφέρεια Πιερίας, το χωριό μου και η ποδοσφαιρική ομάδα  του της οποίας προΐσταμαι δεν έχουν αθλητικό χώρο.  


Παρά τις επανειλημμένες επίμονες και επίπονες προσπάθειες  με την συμπαράσταση μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας διαχρονικά , λόγω ολιγωρίας, κωλυσιεργίας και απατηλών υποσχέσεων των εκάστοτε δημοτικών αρχών, κύρια των Δημάρχων  του πρώην Δήμου μας το θέμα μένει εκκρεμές.

      Σας γνωστοποιώ και πάλι, αν δεν το γνωρίζετε, ότι είμαστε το μοναδικό ίσως χωριό   στον 21 ο  αιώνα  που δεν έχει αθλητικές εγκαταστάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλω να πιστεύω ότι  η μη αναφορά μας  στο πρόγραμμα αθλητικών έργων  του 2012 από την περιφερειακή μας ενότητα  οφείλεται σε άγνοια, σε κακόηχες σειρήνες, σε παραπληροφόρηση. Ούτε βέβαια αναφέρθηκε ο καθ´ύλην αρμόδιος  Δήμαρχος. Είμαι στην διάθεσή σας, ώστε άμεσα να δρομολογηθεί και να υλοποιηθεί το απαραίτητο, ώριμο έργο κατασκευής γηπέδου στον Κούκο.    

Κούκος  22 Φεβ. 2012-02-22

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ   ΚΩΝ/ΝΟΣ
Πρόεδρος  Α.Ε Κούκου

Υ.Γ. Επισυνάπτω το ακόλουθο έγγραφο από 25.01.2011

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΚΟΥΚΟΥ

          Κύριε Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε σας εκφράζουμε τα συγχαρητήρια για την εκλογή σας και προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική σας προσπάθεια για την αναβάθμιση του νέου Δήμου μας.  
         Είμαστε, δυστυχώς, ίσως η μόνη  ομάδα Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το μόνο χωριό που δεν έχει αθλητικό χώρο, αισθανόμαστε σαν άποικοι σαν μετανάστες στον τόπο μας.
        Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες, ενέργειες, βοηθήσαμε με το παραπάνω να γίνει πράξη ένα  έργο  ώριμο, αναγκαίο, αλλά  χωρίς  αποτέλεσμα, διότι  δεν  ανταποκρίθηκε, ως  όφειλε,
 ο αρμόδιος φορέας υλοποίησής του, ο Δήμαρχος Κορινού. Αρωγούς στο ζήτημά μας βρήκαμε τον κ. Κουκοδήμο, ο οποίος σαν Γ.Γ. Αθλητισμού διέθεσε γενναίο κονδύλιο, τι έγινε, όπως και τον κ. Νομάρχη μας που μας βοήθησε στη διαμόρφωση του χώρου και την περίφραξη του γηπέδου.
       Η κατάσταση παραμένει εκκρεμής από το 2006, η Ιστορική  ομάδα μας αγωνίζεται σε άλλο χώρο, εκτός έδρας και οι κάτοικοι, ιδιαίτερα οι νέοι δεν μπορούν να αθληθούν με όποιες συνέπειες συνεπάγεται αυτό για όλους μας.
      Ευελπιστούμε η αναφορά μας αυτή να βρεί ευήκοα αυτιά, εύφορη και δημιουργική σκέψη,
ώστε να ευωδοθεί και να τελεσφορήσει το επίκαιρο αίτημά μας. Επαφίεται στη δική σας απόφαση ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πολυπόθητο έργο, να ξεκινήσει στο 2011 γιατί επείγει.
Σας Ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ της Α.Ε Κούκου
Ο Πρόεδρος
                                                                                                                               


                                                    ………………………
Προδρόμου Κων/νος


1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΔΥΟ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΝ ΈΠΑΙΖΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !