8 Φεβρουαρίου 2012

Το ΔΙΟΝ ευχαριστεί.....το Δήμο για τη Βοήθεια που προσέφερε



Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δίου, Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την 24η Ταξιαρχία Λιτοχώρου για τη βοήθεια που προσέφεραν στην Κοινότητά μας στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.


Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή Δίου-Ολύμπου και τους εργάτες του Δήμου κ.ά. για αποχιονισμούς δρόμων με προτεραιότητα κατοικίες ασθενών και απεγκλωβισμούς ποιμνιοστασίων και στη συνέχεια για διάνοιξη άλλων δρόμων της τοπικής μας κοινότητας. Στους αποχιονισμούς χρησιμοποιήθηκαν ένα Unimog μηχάνημα του Δήμου καθώς και ένας φορτωτής ιδιώτη.
Ευχαριστεί επίσης τον Διοικητή τής 24ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, τον Διοικητή του Πεδίου Βολής, Επίλαρχο Κωνσταντίνο Κωτσιακωνσταντίνου και τον Διοικητή της 24ης ΕΥΠ Ταγματάρχη Κωνσταντίνο Σμυρνή, για τη διάθεση δύο αρμάτων με σκοπό τη διάνοιξη δρόμων άλλων ποιμνιοστασίων τής περιοχής αλλά και για την αποκόλληση βαρέος οχήματος (φορτωτή).
Τέλος, ευχαριστεί όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που συμμετείχαν στις διαδικασίες αποχιονισμού δρόμων και αποκόλληση οχήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !