7 Φεβρουαρίου 2012

Λόφος Πιερίας.... Χωρίς Συγκοινωνία, χωρίς Θέρμανση και χωρίς Ρεύμα !



Γράφει η Κρυσταλλία Φωτίου

Ο Λόφος μετά τον ''Καλλικράτη'' και την συνένωση των δήμων ανήκει πλέον στο δήμο Κατερίνης. Αλλά μόνο στα χαρτιά.......και γιατί το λέω αυτό;;; Θα εξηγηθώ αμέσως.



 Από το 9ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας, στον κόμβο για Λόφο και πάνω,μετά και την χθεσινή κακοκαιρία ο δρόμος έκλεισε ξανά και κανείς δεν τον άνοιξε!!! και φυσικά μέχρι να τελειώσει η κακοκαιρία έτσι θα μείνουμε!! Για τα παιδάκια είναι ότι καλύτερο γιατί παίζουν και φυσικά δεν έχουν σχολείο!! Βασικά απο τότε που μπήκε ο Φλεβάρης δεν κάνανε ακόμα μάθημα γιατί ήμασταν αποκλεισμένοι. Για την δε συγκοινωνία δεν το συζητώ δεν υπάρχει και δεν είναι και παράλογο γιατί που να κινηθούν οι άνθρωποι μέσα στα χιόνια εγω δεν μπορώ να πάω απέναντι στον γείτονα θα έρθει αυτός από την Κατερίνη;;!!!;;; 
Εμείς είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού εδώ πανώ!!! Και σαν να μην έφτανε οτι είμαστε αποκλεισμένοι δεν είχαμε και ρεύμα απο τα ξημεράματα στις 4πμ και ήρθε μόλις τώρα 3:15μμ........ Δηλαδή είτε πληρώσουμε το χαράτσι είτε όχι καλοριφέρ για ζέστη δεν έχουμε!!! 
Ελλάδα του 2012!!! Σας ευχαριστούμε.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !