20 Φεβρουαρίου 2012

Κατερίνη: Διάνοιξη Αστερίου Ζορμπά στα Καταφυγιώτικα



H διάνοιξη μιας ακόμα κρίσιμης, κεντρικής οδικής αρτηρίας για την πόλη, που προβλεπόταν στο πολεοδομικό σχέδιο αλλά επί χρόνια παρέμενε αδιάνοικτη, έγινε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Πρόκειται για την οδό Αστερίου Ζορμπά στα Καταφυγιώτικα.


Αναφερόμενος στις εργασίες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξανδρος Γιουμίδης τόνισε: «Όπως βλέπετε σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη η Τεχνική Υπηρεσία με μηχανήματα και προσωπικό συνεχίζει τις διανοίξεις των οδών. Σήμερα ανοίγουμε μία κεντρική αρτηρία, επί της οδού Αστερίου Ζορμπά, έναν δρόμο 15 μέτρων, που όμως μέχρι πρότινος ήταν μόλις 5, καθώς υπήρχε κτίσμα(αποθήκη)».

Όπως σημείωσε ο κος Γιουμίδης: «Αφού υπηρεσιακά διενεργήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες σήμερα προχωρήσαμε στην κατεδάφισή του κτίσματος. Είναι σημαντική διάνοιξη καθώς στο σημείο αυτό η Αστερίου Ζορμπά συνδέεται με την περιμετρική οδό, που μέσω της παραποτάμιας διαδρομής οδηγεί στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Νέας Έφεσσου. Με τον δρόμο αυτό θα εξυπηρετούνται πολλά αυτοκίνητα και δεν θα δέχεται όλο αυτό το κυκλοφοριακό φορτίο η πόλη».

Συντονισμένα και στοχευμένα οι αποφράξεις οδών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων  θα συνεχιστούν και το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !