7 Φεβρουαρίου 2012

Δύσκολη η κυκλοφορία στην περιοχή του Μακρυγιάλου...Κλειστή η Εγνατία προς Ρεντίνα



ΠΙΕΡΙΑ Έντονη χιονόπτωση, αλυσίδες σε όλο το δίκτυο. Υπάρχει πρόβλημα κυκλοφορίας στο δρόμο της περιοχής του Μακρυγιάλου.


ΗΜΑΘΙΑΈντονη χιονόπτωση σε όλο τον νομό, απαραίτητες οι αλυσίδες.

ΠΕΛΛΑΠέφτει χιόνι σε όλο τον νομό, ακόμη και στα πεδινά (Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά). Τα μηχανήματα επιχειρούν διαρκώς αποχιονισμό και το οδικό δίκτυο διατηρείται ανοικτό, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΑπό Εγνατία προς Ρεντίνα: Η οδός έχει κλείσει λόγω μεγάλου όγκου νερού από τη βροχόπτωση. Ήδη έχει μεταβεί γκρέιντερ για διάνοιξη ώστε να διοχετευθούν τα όμβρια ύδατα.Η κυκλοφορία στο τρίγωνο Κουφάλια – Μεσήμβρια – Χαλκηδόνα διεξάγεται με αλυσίδες.Αλυσίδες απαιτούνται και για την κίνηση στην οδό Ασβεστοχωρίου -  Παπανικολάου.Το ρεύμα εξόδου προς Σέρρες είναι ανοικτό αλλά η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες. Στο άλλο ρεύμα (της εισόδου) υπάρχουν μηχανήματα για τη διάνοιξη.Το κύκλωμα Χορτιάτης – Αγ. Βασιλείου είναι κλειστό.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΈντονη χιονόπτωση στον ορεινό όγκο, δυσχερής η κυκλοφορία που διεξάγεται με αλυσίδες. Έντονη βροχόπτωση στον υπόλοιπο νομό. Διακοπή ρεύματος και στον Πολύγυρο.

Επιμέλεια Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !