16 Φεβρουαρίου 2012

Βαλαωρίτου: Σάββας Χιονίδης: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ»



Στο στοχευμένο στρατηγικό πλάνο της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης για την αναβάθμιση όλων των γειτονιών της πόλης και την επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη της οδού Βαλαωρίτου(στην συμβολή με την οδό Αγράφων – περιοχή Εθνικού Σταδίου), που έγινε χθες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.



Σάββας Χιονίδης: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ»
«Μετά από πολλά χρόνια η οδός Βαλαωρίτου παίρνει ανάσα. Πρόκειται για μια κρίσιμη, κεντρική οδική αρτηρία για την πόλη, που προβλεπόταν στο πολεοδομικό σχέδιο αλλά επί χρόνια παρέμενε αδιάνοικτη, καθώς μέσω αυτής συνδέεται πλέον η οδός 25ης Μαρτίου με την οδό Αγράφων» επισήμανε αναφερόμενος στις εργασίες, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε:
«Ανασάνει η κυκλοφορία σε μια περιοχή που αναπτύσσεται συστηματικά και αρμονικά.. Συντονισμένα και στοχευμένα δημιουργούμε αποφράξεις κεντρικών οδών διευκολύνοντας τη ζωή των κατοίκων».


Και συνέχισε ο κος Χιονίδης: «Βέβαια όλα αυτά απαιτούν κόπο, γιατί ορισμένα πράγματα όσο και αν φαίνονται εύκολα ή απλά θέλουν χρόνο για να υπερνικηθούν νομικά εμπόδια και ζητήματα αποζημιώσεων. Ευχαριστώ για την άμεση δράση τους, όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση την Πολεοδομία και την Τεχνική Υπηρεσία».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περασμένη Τετάρτη άνοιξε και το κομμάτι απέναντι από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το Επιμελητήριο(οδός Γεωργουλή με 28ης Οκτωβρίου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !