13 Φεβρουαρίου 2012

Θανάσης Παπαγεωργίου: "Ψήφισα «ναι» διότι μόνο έτσι αποφεύγουμε την άτακτη χρεοκοπία "



«Ψήφισα «ναι» διότι μόνο έτσι αποφεύγουμε την άτακτη χρεοκοπία και τις καταστροφικές συνέπειες για όλους μας. Έτσι δίνεται ο απαραίτητος χρόνος και η δυνατότητα να οργανωθούμε καλύτερα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση και να περάσουμε στην ανάκαμψη.


Με σεβασμό στις μέχρι τώρα θυσίες των πολιτών και με την πίστη πως αυτή η επιλογή δεν είναι μεν η καλύτερη αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση.
Το «όχι» στο σύνολο ή σε επιμέρους άρθρα είναι η εύκολη επιλογή αλλά δεν είναι η λύση στα προβλήματα της κρίσης και των πολιτών. Η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία θα έχει οδυνηρές επιπτώσεις για όλους μας με πρώτα θύματα αυτούς που σήμερα υποφέρουν περισσότερο, όλους τους αδύναμους πολίτες που δεν έχουν την δυνατότητα να οργανώσουν την όποια αντίσταση στην λαίλαπα της χρεοκοπίας και της φτώχειας. 
Θα παλέψω, όπως πάντα το έκανα, με όποιο κόστος για να σταθεί όρθια η πατρίδα και για να ξανανοίξουν οι δρόμοι της ελπίδας, της προοπτικής και της ευημερίας για όλους». 

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ , ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΘΩΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ "ΑΛΛΟΥΣ" ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !