15 Φεβρουαρίου 2012

Ανέστης Ίνεγλης...Ο Δικός μας Άνθρωπος στην Πιερία !



Βιογραφικό


Ο Ανέστης Ίνεγλης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1978 στον Κορινό Πιερίας κι είναι Ποντιακής καταγωγής. Είναι γιος του Δικηγόρου Δημητρίου Ίνεγλη και της Ασημούλας Παπαδημητρίου-Πολυζοπούλου. Ομιλεί και γράφει στα Αγγλικά και Ιταλικά. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης. Ως ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος εντάχθηκε στην παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ με κοινό σκοπό την επίλυση των μεγάλων και χρονιζόντων προβλημάτων των φοιτητών και την αναβάθμιση της λειτουργίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης. 


Από το έτος 2007 ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου με ήθος, συνέπεια, ανιδιοτέλεια στο Πρωτοδικείο Θες/νίκης. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ομίλου νομικού προβληματισμού του Δικηγορικού συλλόγου Θες/νίκης, για ζητήματα και προβλήματα που αφορούν το επάγγελμα του Δικηγόρου.

Ολοκλήρωσε την ακαδημαϊκή του εκπαίδευση με Μάστερ στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, όπου εξειδικεύτηκε στον τομέα της Δικαστικής Γραφολογίας. Απ’το έτος 2009, εγγεγραμμένος στους καταλόγους Πραγματογνωμόνων των Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών Θες/νίκης αλλά και λοιπών Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών Μακεδονίας και Θράκης, εργάζεται ως Γραφολόγος Πραγματογνώμονας στην Αστική και Ποινική Δίκη για την καταπολέμηση του αδικήματος της πλαστογράφησης εγγράφων. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του μηνιαίου περιοδικού ‘ΕΝΩΠΙΟΝ’ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Γράφει άρθρα με αντικείμενο τη Δικαστική Γραφολογία, με σκοπό τη αποκωδικοποίηση των άγνωστων πτυχών της Γραφολογικής Επιστήμης και συνακόλουθα τη βελτίωση του γνωσιολογικού επιπέδου του Δικαστή σε θέματα Γραφολογίας, συνδράμοντας στη διευκόλυνση του έργου του. Είναι μέλος της Ιταλικής ομοσπονδίας συμβουλευτικής γραφολογίας του Πανεπιστημίου της Ρώμης και επιστημονικός συνεργάτης της Ιταλικής ένωσης δικαστικών γραφολόγων. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές υπήρξε τακτικό μέλος της Ιταλικής Ένωσης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με συμμετοχή στις ανθρωπιστικές δραστηριότητες της εν λόγω ένωσης.

Η συγγραφική του δραστηριότητα περιλαμβάνει τα ακόλουθα άρθρα, δημοσιευθέντα στο μηνιαίο περιοδικό ‘ΕΝΩΠΙΟΝ’ που εκδίδει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θες/νίκης και στην τοπική εφημερίδα του Ν. Πιερίας "Πολιτεία":  
     1.Η ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
     2. ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ
‘Οι γραφολογικοί μέθοδοι που αποτέλεσαν τον προπομπό για την θεμελίωση της σύγχρονης μεθοδολογίας στη γραφολογική πραγματογνωμοσύνη’
  3.ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ ή ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ;


Έχει συμμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια στην Ιταλία:
 α) «Workshop Δικαστικής Γραφολογίας» 2008 (οργάνωση από την Ιταλική Γραφολογική Ομοσπονδία, Associazione  Grafologica  ItalianaA.G.I.).
   β) 11ο Εθνικό συνέδριο δικαστικής γραφολογίας,(οργάνωση απ’την Ιταλική ένωση δικαστικών γραφολόγων και την Ιταλική ομοσπονδία δικαστικών γραφολόγων, Αssociazione grafologi giudiziari, Federgraf) Νάπολη 2009
   γ) «Workshop εφαρμογών της δικαστικής γραφολογίας σε περιπτώσεις γραφοπαθολογίας» 2010 (οργάνωση από την Ιταλική Ένωση Επαγγελματιών Γραφολόγων “A.G.P. και το Διεθνές Κέντρο Ιατρικής Γραφολογίας στη Ρώμη, “CIGME”)


ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΝΕΓΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΔ || Γραφείο: Πλατεία Ελευθερίας 11, 60 100, Κατερίνη || Τηλέφωνο: 23510 23436 || Email: anestis@ineglis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !