20 Φεβρουαρίου 2012

Από Σόφια ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


  
Αρχισε η υλοποίηση του Προγράμματος Προβολής μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού για την Π.Κ.Μ. και μέσω αυτής της Ημαθίας.
  Η αρχή έγινε με τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού της Σόφιας HOLIDAY & SPA EXPO, που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 18 Φεβρουαρίου, στην οποία παρουσιάστηκαν όλα τα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες της Π.Κ.Μ., μέσα από το ενιαίο Ελληνικό περίπτερο, το οποίο ήταν 100 τ.μ. περίπου και συμμετείχαν 7 Περιφέρειες, Δήμοι και Επιχειρήσεις από ολόκληρη τη χώρα.


  Η επισκεψιμότητα της Εκθεσης ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές και το μεγάλο ενδιαφέρον τους στράφηκε κύρια στη χώρα μας και την Τουρκία.
  Την Παρασκευή 17/2 σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Inter Expo Centre, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα : «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας : η Γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με ομιλητή τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, σε πλήθος δημοσιογράφων και tour operators της Βουλγαρίας.
  Το περίπτερο της Π.Κ.Μ. επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας, συνοδευόμενος από τον Ελληνα Πρέσβυ και τον Δ/ντή του Ε.Ο.Τ. Βουλγαρίας.
  Την ευθύνη του περιπτέρου και την εκπροσώπηση της Π.Κ.Μ. στην Εκθεση είχαν οι κ. Γιώργος Σαλιάγκας, Λεωνίδας Τσιαντής και Νίκος Χηνόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης κ. Π. Γεωργόπουλος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πολλοί επαγγελματίες της Περιφέρειας.
  Η επόμενη Εκθεση είναι αυτή του Βελιγραδίου, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Φεβρουαρίου. Στην Εκθεση θα παραστεί και ο Ανιπεριφερειάρχης κ. Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος θα έχει και μία σειρά επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού της χώρας, για την οποία η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο προορισμό τα τελευταία χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !