14 Φεβρουαρίου 2012

Αιγίνιο: Κατέρρευσε η στέγη του κλειστού....από τα χιόνια !!!!



Στην αθλητική… Ελλάς του 2012 τα πάντα μπορούν να συμβούν… Κι αν έχουμε συνηθίσει πια σε ειδήσεις σχετικά με την ανύπαρκτη θέρμανση στα γήπεδα και τα κολυμβητήρια, η αλήθεια είναι πως… στέγη να πέφτει δεν είχαμε δει! Κι όμως, συνέβη στο Αιγίνιο!
Συγκεκριμένα, το βάρος του χιονιού λύγισε τις κολώνες του κλειστού γυμναστηρίου Αιγινίου με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη!!!





Την τραγική εικόνα του γηπέδου αντίκρισε ο Γ. Γραμματέας, Γιώργος Καρανικόλας, ενώ στη συνέχεια αναζητήθηκε νέα στέγη μέχρις ότου αποκατασταθεί η ζημία. Στο κλειστό γυμναστήριο στεγάζονται ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός, η Μ.Α.Σ Νίκη Αιγινίου αλλά και ακαδημίες όλων των αθλημάτων.

Ο Sentra 103,3 επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Καρανικόλα, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα φαινόμενο πρωτοφανές για τα δικά μας δεδομένα, σταθήκαμε τυχεροί που δεν υπήρχαν αγώνες όπως ήταν προγραμματισμένοι, ευτυχώς που οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ έπαιζαν εκτός έδρας.
Το αντιλήφθηκα το μεσημέρι όταν πήγαμε να πάρουμε κάποια πράγματα, δεν περίμενα να δω την σκεπή να έχει καταρρεύσει. Είναι μεγάλο πρόβλημα και σύντομα πρέπει να αποκατασταθεί. Ξεκόλλησαν τα αποδυτήρια από τις τρεις κεντρικές κολώνες».

Αναφερόμενος στο χιόνι που υπάρχει στην περιοχή: «Εχουμε 30-40 πόντους χιόνι. Δεν δικαιολογείται, το γυμναστήριο άνοιξε το 2006, είμαστε συγκλονισμένοι, είναι δημοτικό γυμναστήριο Αιγινίου, ξεκίνησε το 2001, ολοκληρώθηκε το 2006, την κατασκευή του την είχε αναλάβει ο δήμος.

Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση από όλους αλλά ακόμη δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες για να διευκολήνουν την δουλειά των εμπειρογνωμόνων που έχουν έρθει από την περιφέρεια. Στάζει ακόμη στο γυμναστήριο τα χιόνια που λιώνουν, δεν έχει καταστραφεί μόνο η σκεπή αλλά και το παρκέ, το σημαντικότερο σημείο της ζημιάς οι κολώνες που κράτησαν από την μεριά της κερκίδας, αν υπήρχε κι από κει, θα είχε καταρρεύσει».
Ευτυχώς οι ομάδες είχαν αγώνα εκτός Αιγινίου και οι προπονήσεις είχαν ακυρωθεί λόγω χιονιού με αποτέλεσμα να μην είναι κανείς στο γήπεδο την ώρα της κατάρρευσης και να μην θρηνήσουμε θύματα. Οι Δημοτικές αρχές στάθηκαν εξ αρχής δίπλα στα σωματεία ενώ θα αναζητηθούν και οι κύριοι αίτιοι αυτής της παρολίγο τραγωδίας καθώς πρέπει να διαπιστωθεί αν υπήρξε κακοτεχνία.

1 σχόλιο:

  1. απο την αρχη δεν ηταν σωστη η κατασκευη πριν ανοιξοι ξιλωσαν τι καερκιδεσ(μπετα) καικαναν αλλεσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !