7 Φεβρουαρίου 2012

Λάρισα: Δίδεται από αύριο σε κυκλοφορία η παράκαμψη στο Γερακάρι



Στην παράκαμψη Γερακαρίου βρέθηκε σήμερα Τρίτη το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρ. Λυτροκάπη, την υπάλληλο της υπηρεσίας κ. Σανίδα και τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Καραμπούζη, 


που επιβλέπει το έργο, προκειμένου να διερευνήσουν, μαζί με τον εργολάβο κ. Θάνο Σανίδα, την δυνατότητα να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, πριν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών οι παρακαμπτήριοι δρόμοι δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν τούτες τις μέρες.
Τα συνεργεία του  εργολάβου, μετά και από εντολή της αντιπεριφερειαρχη ,  εργάστηκαν πυρετωδώς τις τελευταίες ημερες   για να ολοκληρωθεί η  επίστρωση της οδου  με 3Α. Ο εργολαβος παρείχε την διαβεβαίωση πως μέχρι το βράδυ θα τοποθετηθεί και η απαραίτητη σήμανση ώστε να δοθεί προσωρινά ο δρόμος σε κυκλοφορία .        
Λόγω της αδυναμίας όμως της ΔΕΗ να ηλεκτροδοτήσει τον δρόμο και κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση, κρίθηκε σκόπιμο ο δρόμος να δοθεί τελικά στην κυκλοφορία αύριο Τετάρτη το πρωί μεχρι τις 10.
Για την καλύτερη ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, η Αντιπεριφέρεια Λάρισας εφιστά την προσοχή σε όλους όσοι χρησιμοποιήσουν τον δρόμο και τους ζητά να μην αναπτύσσουν ταχύτητες άνω των 30 χλμ στον υπό κατασκευή δρόμο.
Η Αντιπεριφέρεια Λάρισας σημειώνει πως οι εργασίες στο συγκεκριμένο έργο θα συνεχιστούν  μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες  ώστε να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 6,5 εκατ€. και το οποίο θα συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή , μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να φτάσει κανείς στον προορισμό του, από και προς την Αγιά και τα παράλια του νομού.  

Επιμέλεια Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !