13 Φεβρουαρίου 2012

Εξαιρετικός ο Π.Ο. Ελασσόνας συνέτριψε με 6-2 το Βελούχι





ΤΑ ΓΚΟΛ: ΡΟΠΠΑΣ(2), ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΦΛΙΓΚΟΣ, ΧΑΜΟΣ


του Γιάννη Μουκίδη



Ένας εξαιρετικός Π.Ο. Ελασσόνας συνέτριψε το Βελούχι με το ευρύ 6-2, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Γ. Καμπερίδη με την ευρεία νίκη της, την εμφάνιση της και γενικότερα με την απόδοση της σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους της, που την καταχειροκρότησαν, αλλά και αισιοδοξία εν όψει και του επόμενου αγώνα με τον Πυργετό, στην Ελασσόνα.
Ο γεμάτος αγώνας, στο γήπεδο Ελασσόνας, πρόσφερε συγκινήσεις και θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι. Η ομάδα της Ελασσόνας παρουσιάστηκε ορεξάτη, είχε συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, χάρισε όμορφο θέαμα, έχασε πολλές ευκαιρίες, έβαλε 6 τέρματα, είχε 2 δοκάρια, απέναντι σε ένα επικίνδυνο και σκληροτράχηλο Βελούχι, που κατάφερε να πετύχει 2 γκολ και να έχει ένα δοκάρι.

Φάσεις – γκολ:

3΄: ο Χάμος του Π.Ο.Ε. εκτελεί φάουλ και αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
5΄: Σουτ του Φλίγκου από καλή θέση και ο Ρεσίτης του Βελουχίου μπλοκάρει την μπάλα.
8΄: Ωραίο σουτ του Ρόππα του Π.Ο.Ε. και ο Ντουβεκάς αποκρούει σωτήρια πάνω στη γραμμή της εστίας.
13΄: Ωραία προσπάθεια του Φλίγκου από τα αριστερά, που επιχειρεί να προωθήσει τη μπάλα στους συμπαίκτες του μπροστά στην εστία του Βελουχίου, αλλά προλαβαίνει και μπλοκάρει ο Ρεσίτης.
14΄: Ευκαιρία για τον Φλίγκο που σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ.
15΄: Σέντρα – σουτ του Καραίσκου και η μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
16΄: Σουτ του Μουρατίδη του Π.Ο.Ε. υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του Βελουχίου να μπλοκάρει σωτήρια.
17΄: Σέντρα – σουτ του Φλίγκου από τα αριστερά και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι.
26΄: Πάσα του Καραϊσκου από τα δεξιά στον αμαρκάριστο Ρόππα, που σουτάρει και γράφει το 2-0 .
30΄: Δυνατό σουτ του Ζαραβέλη, η μπάλα κοντράρει στην πλάτη αμυντικού του Π.Ο.Ε. και καταλήγει στα δίκτυα του Μπαϊμάκη, γράφοντας το 2-1 .
36΄: Από τα δεξιά σουτ του Μουρατίδη του Π.Ο.Ε. και αποκρούει ο τερματοφύλακας του Βελουχίου.
41΄: Σουτ εξ επαφής του Χατζηβαλσάμη του Π.Ο.Ε. και αποκρούει σωτήρια ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Ρεσίτης.
52΄: Ωραίο σουτ του Φλίγκου κάνει το 3-1, μέσα σε πανηγύρια.
64΄: Ωραία προσπάθεια του Μπακαλίδη του Βελουχίου, που σουτάρει δυνατά και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
66΄: Ο Μπακαλίδης του Βελουχίου εκτελεί φάουλ από μακριά και με σέντρα – σουτ «κρεμάει» τον τερματοφύλακα του Π.Ο.Ε., και γράφει τον 3-2 .
68΄: Ο Ρόππας από δεξιά εκτελεί φάουλ, άσχημη έξοδος του τερματοφύλακα Ρεσίτη και ο καιροφυλακτών Χάμος με ωραία κεφαλιά, από τα αριστερά γράφει το 4-2 .
71΄: Μοναδική ευκαιρία του Μπακαλίδη των φιλοξενουμένων, που ταχύτατα φεύγει, περνάει και τον τερματοφύλακα του Π.Ο.Ε. Μπαϊμάκη, σουτάρει, αλλά η μπάλα απομακρύνεται από αμυντικό.
81΄: Δυνατό σουτ του Χάμου, που στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Η φάση συνεχίζεται και ο Χατζηβαλσάμης με σουτ – πλασέ κάνει το 5-2 .
85΄: Ο Φλίγκος πασάρει στον Ρόππα, που με σουτ γράφει το 6-2, μέσα σε αποθέωση των φιλάθλων. 


Από την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας πολύ καλή απόδοση είχαν οι Ρόππας, Χάμος, Τζορμπατζάκης, Καραΐσκος, Φλίγκος, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τους φιλοξενουμένους του Βελουχίου ξεχώρισε ιδιαίτερα ο δραστήριος Μπακαλίδης.  

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Καρατέρπου, Μπισούκη, Λαμπριανίδη(Σ.Δ. Κοζάνης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γ. Καμπερίδης): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος(48΄ Αριανούτσος), Τζορμπατζάκης, Ντουτσαρίδης, Αποστόλου, Χάμος, Φλίγκος, Μουρατίδης(60΄ Αλεξανδρής), Χατζηβαλσάμης(82΄ Θανάσης), Καραίσκος, Ρόππας.
ΒΕΛΟΥΧΙ(Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολιτσέρης, Ζαλοκώστας, ζαραβέλης, Ντουβεκάς(74΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Κοτσαδούρος(87΄ Κρασσιάς), Κουρλός(57΄ Φλωράκης), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Π.Ο.Ε. Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που προσπάθησαν και έδειξαν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Το σημαντικό είναι πως βγήκαν τα πολύ καλά στοιχεία που δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις. Πίσω από την ευρεία νίκη, όμως, υπάρχουν και τα δύο εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Θα το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε που είδε καλό ποδόσφαιρο. Η Ελασσόνα είναι ομάδα με ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να πρωταγωνιστεί στην περιοχή και να ξαναμπεί στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Για τον αγώνα με τον Πυργετό: δεν υπάρχουν για εμάς τοπικά ντέρμπι. Έχουμε ακόμη στο πρωτάθλημα 9 τελικούς! Μέλημα μας να μην επαναπαυόμαστε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να γινόμαστε καλύτεροι, να μην κάνουμε λάθη και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Όσο για τους φιλάθλους μας, θέλω να είναι κοντά στην ομάδα και να κάνουν υπομονή. Αξίζει οι κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας να είναι πάντα γεμάτες, όπως τα παλιότερα χρόνια…».

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !