9 Φεβρουαρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - Πιερικός Αρχέλαος Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ.




Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Είναι ευλογία και τύχη να παίζουμε μετά την Ελευσίνα με μια τόσο καλή ομάδα, όπως οι Ίκαροι»
Γιάννης Δαμαλής:                          
«Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται»



Με τους Ίκαρους στις Σέρρες αγωνίζεται το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος, μια ομάδα που είναι από τους  συνδιεκδικητές για την άνοδο στην Α2.

Η ομάδα της Κατερίνης μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις χάρη στις οποίες απέκτησε μια αυτοπεποίθηση, θα διεκδικήσει πάλι με σθένος ένα θετικό αποτέλεσμα.
Απέδειξε ότι δεν την πτοούν «δύσκολα» παιχνίδια και σύμμαχος στο εκτός έδρας αυτό παιχνίδι, θα είναι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.      

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Δαμαλής, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Είναι ευλογία και τύχη να παίζουμε μετά την Ελευσίνα με μια τόσο καλή ομάδα, όπως οι Ίκαροι, όπου μια τετράδα αθλητών της είχε πολυετή και ουσιαστική παρουσία στην Α1. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Γιάννης Δαμαλής - καλαθοσφαιριστής «Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα που παίζει το ίδιο για 40 λεπτά, έχει έμπειρους παίκτες και είναι ομάδα που ειδικά στην έδρα της δύσκολα την κερδίζεις. Ωστόσο έχουμε δείξει τώρα τελευταία ότι και εκτός έδρας δυσκολεύουμε όλες τις ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το παιχνίδι και βασισμένοι στην άμυνά μας και σε όσα πει ο κόουτς  να πάμε να παλέψουμε. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !