2 Φεβρουαρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός

                                             Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός



Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη
με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο του

Δημήτρης Γαλάνης:                      
«Εμείς από την πλευρά μας θα παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και θέλουμε οι καλές εμφανίσεις να μεταφραστούν σε  επιτυχία»
Θανάσης Μολυβδάς:                    
«Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Πάτρα αποδείξαμε ότι δε μας τρομάζουν τα "μεγάλα" ονόματα»
Θόδωρος Πανάρας:                     
«Να φανούμε εμείς δυνατοί σ΄ αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε»
Στο πεδίο των «μαχών» … συνέχεια. Αυτή τη φορά με το φιλοξενούμενο και πρώτο στη βαθμολογία Πανελευσινιακό, όπου και εκεί ο Πιερικός Αρχέλαος είχε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Απ΄ ότι φαίνεται θα είναι πάλι ένα δυνατό και καθοριστικό, όμως, παιχνίδι για την ομάδα της Κατερίνης που με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο της, το Σάββατο το απόγευμα στις 5,00 θα αγωνισθεί για τη νίκη και μόνο.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, ο βοηθός προπονητής Θανάσης Μολυβδάς και ο καλαθοσφαιριστής Θόδωρος Πανάρας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Όταν παίζεις με τον πρώτο πρέπει να αντιληφθείς το κίνητρο που πρέπει να ενεργοποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να παίξεις. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που πιέζει, τρέχει και γενικά θέλει να επιβάλει υψηλό ρυθμό. Εμείς από την πλευρά μας θα παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και θέλουμε οι καλές εμφανίσεις να μεταφραστούν σε  επιτυχία».

Θανάσης Μολυβδάς – βοηθός προπονητής: «To να αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά όταν βρίσκεσαι στην άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σίγουρα σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Πάτρα αποδείξαμε ότι δε μας τρομάζουν τα "μεγάλα" ονόματα, αλλά θα πρέπει σίγουρα να εμφανιστούμε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στο τέλος, αν θέλουμε να κερδίσουμε το Σάββατο. Η Ελευσίνα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με δυο guard ηγέτες, έναν δημιουργό (Νίκου) και έναν σκόρερ (Κυριακόπουλος), έναν από τους πιο ολοκληρωμένους forward της Α2 (Μαγκουνής), αλλά και έναν πολύ καλό pick & cut center (Δεληγιάννης). Αυτή η πολυφωνία στην επίθεση σε συνδυασμό με την έφεση της ομάδας στο επιθετικό rebound ,την καθιστά ένα σύνολο εξαιρετικά δύσκολο στην αντιμετώπιση. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε σκληρά κυνηγώντας το μοναδικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς στην προσπάθεια για σωτηρία, ελπίζοντας να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Κατερίνης που σε κάθε εντός έδρας αγώνα γεμίζει το γήπεδο και μας στηρίζει θερμά».

Θόδωρος Πανάρας - καλαθοσφαιριστής «Νομίζω ότι είναι το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς και είναι χωρίς γυρισμό. Πρέπει όλοι να αναλογισθούμε, παίκτες και προπονητές, σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα και να είμαστε όσο πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι γίνεται. Ξέρουμε ότι η Ελευσίνα είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για μένα προσωπικά. Σημασία έχει να φανούμε εμείς δυνατοί σ΄ αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε».

● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Δεσλής, Λαζαρίδης και Τατούδης. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Βάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !