16 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο κ. ΡΕΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου



Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης προσήλθαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.


Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κυριάρχησε ο διάλογος ανάμεσα στα νέα και παλαιά μέλη για το ρόλο και τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενώ παράλληλα κατά την κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα εξελέγη για τέταρτη συνεχή θητεία ο κ. Ρέχας στη θέση του Πρόεδρου αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι στα αξιώματα που ανέλαβαν. Αναλυτικότερα : 
A/Α

ΑΞΙΩΜΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΕΧΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΛΙΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
6
ΤΑΜΙΑΣ
ΒΑΡΝΑΣ  ΑΛΕΞΙΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
8
ΜΕΛΟΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9
ΜΕΛΟΣ
ΣΤΑΛΙΚΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος κ. Ρέχας δήλωσε ότι ως Διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στο δύσκολο αγώνα που καταβάλλουμε όλοι μας για τη διατήρηση των επιχειρήσεών μας και την επιβίωση των οικογενειών μας. Οφείλουμε στην εποχή που ζούμε να συνεχίσουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δικαιώματα των εμπόρων και επιχειρηματιών, να ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις και μέσω της Εθνικής μας Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους, όποια και εάν είναι αυτά. Η μεγάλη προσέλευση των μελών μας, παρά την έντονη χιονόπτωση, μας έδωσε το έναυσμα να διεκδικούμε με μεγαλύτερο σθένος τα δίκαια αιτήματά μας καθώς και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στη διατήρηση του μοναδικού συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων της περιοχής μας και την ισχυροποίησή του.


Το Katerinipress εύχεται μια ακόμη Δυναμική και Αγωνιστική χρονιά στο νέο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης..... Ειδικά αυτή την εποχή οι έμποροι της πόλης σας έχουν περισσότερο Ανάγκη από ΠΟΤΕ.... Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας για το κοινό ΚΑΛΟ της πόλης μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !