14 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε 150 οι Κατερινιώτες που Διαμαρτυρήθηκαν Σήμερα......



Διαβάζω στο Pro.com..... (Διότι ως γνωστόν, ως Katerinipress Δεν μας στέλνουν Δελτία Τύπου οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας Πολιτών.....ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ SITE!!!!)



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου, αλλά και όσων το ψήφισαν, πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, περίπου 150 άτομα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα».
 
Οι διαδηλωτές μπήκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της βουλευτού Πιερίας Μαρίας Μίχου, θέλοντας να συναντηθούν μαζί της, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

.......

Και αναρωτιέμαι Δυνατά......Μα τι είδους Διαμαρτυρία είναι αυτή με λιγότερους από 150 ανθρώπους....σε μια πόλη 60.000 κατοίκων;;;;;;  Δυο τινά συμβαίνουν.... Ή, η πόλη μας και οι πολίτες της ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και την Περνάνε ΦΙΝΑ.....(που ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)....ή....Οι άνθρωποι που διοργανώνουν τις κατά καιρούς Διαμαρτυρίες δεν έχουν την ΙΣΧΥ...να βγάλουν τον Κατερινιώτη στους δρόμους..... 

Εαν λοιπόν Συμβαίνει το Δεύτερο....Φτάνει ρε παιδιά με τις ΣΙΚΕ Διαμαρτυρίες.....Μια και καλή χρειάζεται για να αλλάξει το Σύστημα...και ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ....Μόνο για Ψηφοθηρικούς Λόγους.....

Χάρης Μπαζάκος

1 σχόλιο:

  1. Πιστευω πως οι Κατερινιωτες ειναι τοσο κομπλεξικοι που απλα <> να βγουν στους δρομους κ να φωναξουν.Στην διαδηλωση του Σαββατου 11-2-2012 (στην οποια ημουν κι εγω)
    οταν ηρθε η στιγμη που περασαμε επι της οδου Γ.Ολυμπιου κ μπροστα απο τις καφετεριες,ολοι μας κοιτουσαν σαν να ημασταν τρελοι.Κοιτουσαν με
    ενα ανετο κ snob υφος.Δηλαδη για να καταλαβω,ολοι αυτοι που καθονται κ πινουν τον καφε τους δεν εχουν οικονομικο προβλημα?Δεν τους ενδιαφερουν αυτα που γινονται στην χωρα?
    Η μηπως ειναι πολυ δευτερο το να βγεις κ να
    διαδηλωσεις και να φας ολο το κρυο κ το χιονι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !