9 Νοεμβρίου 2011

Κατερίνη:Στάσεις εργασίας σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς


Πρόκειται για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αριστοτέλους και Βατάν, στους Παιδικούς Σταθμούς Κιουταχείας και Περίστασης

4ωρες στάσεις εργασίας ξεκινούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αριστοτέλους και Βατάν, στους Παιδικούς Σταθμούς Κιουταχείας και Περίστασης, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ που ανήκουν στη ΔΗΚΕΔΗΚ.

Αφορμή για τις συνεχιζόμενες στάσεις εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι είναι το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις μήνες παραμένουν απλήρωτοι, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους που απευθύνεται στους γονείς των παιδιών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμοι γονείς

Οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αριστοτέλους και Βατάν, στους Παιδικούς Σταθμούς Κιουταχείας και Περίστασης, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ που ανήκουν στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης, λόγω του ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προβαίνουμε σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας καθημερινά για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, από την έναρξη λειτουργίας και έως τις 11.00 π.μ., για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., και για το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 09/11/11 έως και την Τρίτη 22/11/11.

Εμείς ως εργαζόμενοι δείξαμε συνέπεια και υπευθυνότητα, παρέχοντας καθημερινά τις υπηρεσίες μας στα παιδιά του Σταθμού μας και απαιτούμε την ίδια συνέπεια από τη Δημοτική Επιχείρηση όσον αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων μας στις εξαιρετικά δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε.

Με την ελπίδα ότι θα επιδείξετε κατανόηση και θα συμπαρασταθείτε στο σημαντικότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλούμε ως άμεσοι αποδέκτες των κινητοποιήσεών μας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !