12 Νοεμβρίου 2011

Προβολή της Πέλλας στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού 2011


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνεια της International Tourist Fair 2011 στην Ταϊβαν χθες 11/11/2011 και ώρα Ελλάδος 4:30 π.μ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Παγκόσμιας αυτής έκθεσης Τουρισμού συμμετέχει και ηΕλλάδα και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε. Πέλλας) και ο Δήμος Έδεσσας. Ως γνωστόν επίσημη επίσκεψη στην Ταϊβάν πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από πρόσκληση που του απεύθυνε η Πρέσβης της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα κα. Elizabeth Y. F. Chu.



Ο κ. Θεοδωρίδης μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου, τον Πρόεδρο της Δημοτικης Κοινότητας Έδεσσας κ. Αναστάσιο Δίου,καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα έχουνε σαν πρώτο στόχο την προβολή της Πέλλας και της Έδεσσας καθώς επίσης να αναδείξουνε τουριστικά ενδιαφέροντα της Πέλλας κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ταξιδιωτικής Εκθέσεως της Ταϊπέι, η οποία πραγματοποιείται από 11 έως και 14 Νοεμβρίου. Η κα Πρέσβειρα μεσολάβησε ώστε η Ταιβάν να διαθέσει δωρεάν ένα περίπτερο για την αντιπροσωπεία από την περιοχή μας στην Έκθεση η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς συνεργασιών, καθώς απευθύνεται στις απομακρυσμένες αγορές της Ασίας και χώρες των λεγόμενων αναδυόμενων οικονομιών του Ειρηνικού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μία σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την παρουσία μας αυτή . Για πρώτη φορά σε αυτή την παγκόσμια έκθεση. Με τα λιγοστά μέσα και πόρους που διαθέταμε πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή παρουσία που αντιμετωπίστηκε θετικά από τους επισκέπτες με πολύ καλή επισκεψημότητα. Προβάλαμε την Πέλλα τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος και την σύγχρονη Πέλλα ως τουριστικό προορισμό. Ευελπιστούμε και σε επόμενες παρουσίες για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τουρίστες, αλλά γιατί όχι και πιθανούς επενδυτές ή συνεργάτες. Σε όλες τις περιπτώσεις αξίζουνε συγχαρητήρια στα παιδιά της αποστολής γιατί πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. ».
logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !