17 Σεπτεμβρίου 2011

Πέλλα: Κλειστό θα παραμείνει το κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού ΚαιμάκτσαλανΤο κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) παραμένει κλειστό και δεν θα λειτουργήσει πριν την πλήρη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων του από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας .


Η αναγκαστική απόφαση αυτή της εταιρίας μας οφείλεται στην αδυναμία μας να συνεχίζουμε να λειτουργούμε το σαλέ που παρά τα εξωφρενικά ενοίκια που πληρώσαμε έως τώρα , να συνεχίζουν τα κτίρια του χιονοδρομικού να είναι παράνομα με την ανοχή όλων των παραγόντων . και από την άλλη το κράτος να εισπράττει ενοίκια , φπα ,εισφορές αλλά ταυτόχρονα να είμαστε υπόδικοι για την λειτουργία του σαλέ και να αντιμετωπίζουμε μια βιομηχανία καταγγελιών ανώνυμων και επώνυμων και μηνύσεων από κάποιους επιχειρηματίες του παλαιού αγίου Αθανασίου . και όλα αυτά βέβαια κατόπιν ερωτήματος της εταιρίας CONTRACT ΑΕ που διαχειρίζεται το Σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν προς τον Δήμο Αριδαίας σας που μας ενημέρωσε ότι είναι σφραγισμένο (?), επισυνάπτουμε τη σχετική απάντηση.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Δήμο Αριδαίας το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για λόγους νομιμότητας καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει ακόμα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με την Πολεοδομία κλπ ώστε να εκδώσει νόμιμη άδεια χρήσης και λειτουργίας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων .Για την νόμιμη άδεια λειτουργίας απαιτείται νόμιμη οικοδομική άδεια , που όπως όλοι γνωρίζουν δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !