27 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»



Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης το χρονικό διάστημα 02 έως 12 Οκτωβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου.
 
Αναφερόμενος στις δράσεις του Ο.Π.Α.Π.Π. και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων ο Πρόεδρος του Οργανισμού Θωμάς Παπαδημητρίου τονίζει: «Μεταφέροντας και τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη προς όλους τους ηλικιωμένους του Δήμου μας, θέλω να επισημάνω ότι η μέριμνα του Οργανισμού μας για τους ηλικιωμένους θα συνεχίσει να είναι ουσιαστική και διαρκής. Άλλωστε στον προγραμματισμό μας για μια πόλη ανθρωπιάς, ευαισθησίας και προόδου, έχουμε τοποθετήσει ψηλά την σχέση και την συνεργασία μας με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Στο πλαίσιο αυτό λειτουργούν στο διευρυμένο Δήμο Κατερίνης οργανωμένες δομές και προγράμματα που προσφέρουν δημιουργική διέξοδο και επικοινωνία στα άτομα της τρίτης ηλικίας».
Και ο κος Παπαδημητρίου καταλήγει στη δήλωσή του: Εν όψει λοιπόν της συγκεκριμένης γιορτής, στέλνω προς όλους τους ηλικιωμένους του Δήμου μας έναν εγκάρδιο χαιρετισμό, τους εύχομαι να μείνουν πάντα δημιουργικοί, δραστήριοι και προπάντων υγιείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν σε ομιλίες από ειδικευμένους γιατρούς για διάφορα θέματα υγείας, ενώ θα περιλαμβάνουν και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.



Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Κυριακή 02-10-2011(Ώρα 18:00) - 2ο ΚΑΠΗ(Δημοτικό Πάρκο).

Τρίτη 04-10-2011(Ώρα 18:00) - Κορινός.

Πέμπτη 06-10-2011(Ώρα 20:00) - Παραλία(Λαϊκή Βραδιά).   

Παρασκευή 07-10-2011(Ώρα 18:00) - Ρητίνη.

Τετάρτη 12-10-2011(Ώρα 18:30)1ο ΚΑΠΗ(Δίπλα από τη ΔΕΗ). Ομιλία από τον ιατρό Ευαγγέλου Αθανάσιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !