25 Σεπτεμβρίου 2011

Λεωφορείο του Ψ.Ν.Π.Ο. στο Δήμο Κατερίνης 
Πρόταση προς την Διοίκηση του Ψ.Ν.Π.Ο., έκανε Βουλευτής Πιερίας Θ. Παπαγεωργίου, να δοθεί λεωφορείο το οποίο έχει ακινητοποιήσει και δεν χρησιμοποιεί, στο Δήμο Κατερίνης προκειμένου να καλύψει ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων και ιδιαίτερα μαθητών και ατόμων τρίτης  ηλικίας των ορεινών χωριών.   


Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου, μετά από αιτήματα δημοτών της ορεινής Πιερίας που έθεσαν το πρόβλημα της μετακίνησης από και προς την έδρα του Δήμου, αλλά και μεταξύ των χωριών, προς τα Κ.Ε.Π. των πρώην Δήμων, καθώς και τις μετακινήσεις των μαθητών,  έστειλε επιστολή προς τον Διοικητή του Ψ.Ν.Π.Ο. κ. Εμμ. Κοσμαδάκη, ζητώντας να διατεθεί λεωφορείο στον Δήμο Κατερίνης για να εξυπηρετήσει τις παραπάνω ανάγκες και γενικότερα να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες φορέων και δημοτών του Δήμου Κατερίνης. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον δήμαρχο Κατερίνης προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία αποδοχής του λεωφορείου.


Η Επιστολή του κ. Παπαγεωργίου
«Κύριε Διοικητά,
Στην κυριότητα Ψ.Ν.Π.Ο. υπάρχει λεωφορείο το οποίο βρίσκεται σε ακινησία και δεν το χρησιμοποιείτε, αφού έχουν παραδοθεί και οι πινακίδες κυκλοφορίας.
Στο Δήμο Κατερίνης, όπως αυτός έχει οριοθετηθεί με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» συμπεριλαμβάνει πολλά ορεινά χωριά με αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών και ατόμων τρίτης  ηλικίας.
Παρακαλώ να εξετάσετε τη δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης του λεωφορείου – εφόσον δεν σας είναι απαραίτητο και χρήσιμο – στον Δήμο Κατερίνης. Είναι μια προσφορά που πιστεύω πως ο Δήμος Κατερίνης θα την αποδεχτεί και θα την αξιοποιήσει προς όφελος των κατοίκων της ορεινής Πιερίας και των δημοτών γενικότερα.»


                                                                                                    Θανάσης Παπαγεωργίου
                                                                                                       Βουλευτής Ν. Πιερίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !