25 Σεπτεμβρίου 2011

9η «γιορτή του αγρότη», μόνο με …χορηγίες!



Ούτε ένα ευρώ δεν ξόδεψε, από τα ταμεία του, ο δήμος Δίου-Ολύμπου για τη φετινή 9η «γιορτή του αγρότη» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011, σύμφωνα με ευχαριστήρια ανακοίνωση που έδωσε προς δημοσιοποίηση ο δήμος.


Συγκεκριμένα, ο δήμος επιδιώκοντας να πραγματοποιηθεί και φέτος η διήμερη «έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας» και να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο θεσμός αυτός που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, συνεργάστηκε με τοπικούς φορείς προκειμένου αφενός μεν να γίνει η εκδήλωση, αφετέρου δε να αποφευχθεί, ει δυνατόν, οποιαδήποτε χρηματική καταβολή εκ μέρους του δήμου λόγω κακής οικονομικής κατάστασης στον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ολόκληρη η ευχαριστήρια ανακοίνωση του δήμου που δόθηκε δημοσιοποίηση, έχει ως εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

«Η πραγματοποίηση της φετινής 9ης γιορτής του αγρότη, κατά κοινή ομολογία, υπήρξε επιτυχής παρά το γεγονός ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου επιδίωξε να μην ξοδέψει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του. Και τα καταφέραμε.

Στην επιτυχία της διήμερης «έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας» συνέβαλαν με θετικό τρόπο στελέχη της διοίκησης και του δημοτικού συμβουλίου, τ. δημοτικοί σύμβουλοι του τ. δήμου Δίου, δημοτικοί φορείς, ιδιώτες και φορείς ως χορηγοί, πολιτιστικοί φορείς, αγροτικοί φορείς και ιδιώτες, νέοι αγρότες, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα καθώς και ιδιώτες εθελοντές.

Όλους αυτούς τους φορείς και τους εκπροσώπους τους καθώς και τους συμμετέχοντες στην 9η «γιορτή του αγρότη», θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά , το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων που είχε θέσει τη γιορτή αυτή υπό την αιγίδα του, τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα που παραβρέθηκε, μίλησε και ενημέρωσε τους αγρότες για τρέχοντα νέα στον αγροτικό τομέα, την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την περιφερειακή ενότητα Πιερίας καθώς επίσης και το επιμελητήριο Πιερίας για την υποστήριξη που παρείχαν.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους επίσημους, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη και παρουσίαση της «έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας», καθώς επίσης και όλους τους επισκέπτες της γιορτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !